tirsdag den 19. juli 2011

Chain-chain-chain

Jeg er blevet lidt netshopping-forelsket i de lækre, økologiske kreating fra Nuno.

Seneste indkøb er et par pakker dejlige, øko træperler, som jeg vil bruge til bl.a. hjemmelavet babylegetøj, barnevognskæder og suttekæder.



Øko? Jo; for - let's face it - suttekæderne hedder jo ikke kun sådan pga. deres formål, men i høj grad også, fordi de tilbringer næsten lige så lang tid i babymunden som selve sutten gør!

Jeg har allerede to modeller i regnbuefarver klar.


(Den ene er med rød pyntesøm i midten, i form af små sløjfer - gotta love min nye singer!)

Jeg læste på et tidspunkt en kommentar fra en mor, som ikke turde lave suttekæder af frygt for, at de gik i stykker og barnet kom til skade...

Jeg har det lige omvendt! Selvgjort er velgjort og jeg VED at disse suttekæder ikke går i stykker med perleslugning til følge, for jeg har selv 10 x dobbelttjekket alt, og både min mand og jeg har forsøgt med alle kræfter at flå dem i stykker... Samme tiltro har jeg derimod ikke til noget, der er made in Hong Kong (no offence).

Og når man laver dem selv, kan man jo sørge for, at de opfylder div. sikkerhedsstandarder, bl.a. mht. længde! Se HER

Noget, som mange producenter åbenbart ikke lige vil ulejlige sig med...?

Jeg ønsker i hvert fald god kæde-karma til alle jer derude :-)

P.S. Er jeg den eneste, som synes, at sikkerhedsstyrelsesdamen i artiklen har - ja, sorry, men - tabt sutten med dette citat: "Man kan som alternativ overveje at købe nogle ekstra sutter til børnene i stedet"...?!

E! mangler i hvert fald ikke sutter. Til gengæld mangler hendes forældre så at opfinde en soldrevet elkedel til at skolde dem, når de for 8. gang på 3 minutter har været en tur på jorden i Fælledparken...!

14 kommentarer:

  1. Super flotte og total lækre farver.....

    SvarSlet
  2. Hvor er de flotte, er det elastik med en knude i enden? Altså det der skal udgøre den ring der passer på sutten? Det har jeg nemlig ikke lige knækket koden til at lave :-)

    SvarSlet
  3. Tak skal I have :-) De er også meget populære hos brugeren...!

    Altså, det er tyk, sort elastiktråd, som er flettet ind i det silkebånd (2 eller 4 stk.), som udgør selve snoren, med perlerne på. Til sidst er "manchetten" med seleklemmen syet på nederst.

    Hvis det giver mening? Lidt svært at forklare ;-)

    Silkebåndene er stærke, "suttevenlige" og gør perlekæden god og stiv, så den er sjov at lege med og falder pænt.

    Og hvis man har fået lavet elastikløkken for stor, ja, så kan man bare lave en lille knude og dermed gøre den lidt mindre.

    SvarSlet
  4. Sikke skønne suttekæder... dejlige farver lige til at blive glad af.. :)

    KH MorStine.. nu som fast læser.. :)

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet