torsdag den 21. juli 2011

Fra dengang mor havde tid...

Lykken er at have veninder, som venter en baby!

Er det mig, eller er der utroligt mange, som har termin til december/januar?!

Vi er naturligvis fuldstændigt overbeviste om, at de allesammen har set E! og tænkt "Nå, ok, skal man helst føde i december for at få så kønt et barn? Så gør vi det!" (Tøhøhø...!)

Min plan er at bruge efteråret på at lave barselsgaver til de forventede babyer, nok på "bestillings"-basis, for af en eller anden grund føler jeg, at jeg "snyder", når jeg giver hjemmelavede gaver...!

Kender I det? Jeg tænker "Arj, det er jo bare noget, jeg lige selv har bakset sammen, det gælder jo ikke som en RIGTIG gave...!"

Heldigvis er modtagerne sjældent enige med mig, og jeg har allerede fået en bestilling på en sød lille strikket vinterkjole (som jeg også strikkede til E! i sin tid, i str. 56/62).


Det tog lidt tid at sidde og fedte med pindene til de helt små størrelser, men det var arbejdet værd; kjolen er både kær og luner.

Opskriften kan hentes gratis hos DROPS, her (selvom jeg altså rettede den en hel del til, En HEL del, faktisk).

14 kommentarer:

  1. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet