tirsdag den 26. juli 2011

Mest bare RØV!

ARGH! Jeg er så forarget, at jeg skummer på toppen!

I gårsdagens Ekstrabladet føler Mads Christensen ("Blærerøv" minus blær) sig på side 11 kaldet til at udbrede sig om, at de stakkels børn og unge på Utøya jo bare skulle have konfronteret den sindssyge terrorist og have "kastet sig over ham i ild-pauserne og givet ham et uskadeliggørende gok i nøden med en pind".

Eftersom den højreeksremistiske, koldblodige morder "kun" (så vidt vi ved) var i besiddelse af en semiautomatisk riffel og en Glock-pistol, havde det jo været en smal sag for de ubevæbnede børn og unge på helt ned til 14 år at overmande den skydegale massemorder.

Aha.

At de unge valgte at flygte og gemme sig for at overleve, er ifølge Christensen et eksempel på den latterligt blødsødne måde, vi bl.a. her i Danmark er opdraget på; vi er jo slet ikke vant til skydevåben og gale mordere. Og det er så åbenbart en dårlig ting... (?!?!??!!)

...

En ting er, at man er så torskedum og dybt usympatisk, at det er dette synspunkt, der ligger én mest på sinde i forbindelsen med tragedien i Norge.

Men at man er så helt igennem egoistisk og totalt blottet for medfølelse, at man føler behov for at udgyde sit lort i offentligheden, er mig simpelthen en gåde.

Jeg håber ALDRIG, at Mads Christensens egne børn oplever noget rædsomt, f.eks. en trafikulykke. Men hvis de nogensinde gør, så ville jeg gerne have faderens reaktion på en efterfølgende klumme med titlen "Herregud, de kunne jo bare have flyttet sig, da bussen kom"...!

Jeg håber inderligt, at ingen af de pårørende, efterladte eller bekendte til ofrene fra Utøya nogensinde bliver klar over, at der findes åndsboller som Mads Christensen, som mener, at det delvist er ofrenes egen skyld, at de er blevet skudt!

Indtil videre synes jeg, at vi straks skal sende realkampeksperten Christensen ubevæbnet til Helmandprovinsen, så han lige kan vise de dér Al-Qaeda en gang for alle, og samtidig demonstrere for alle os uindviede, hvordan man i praksis ubevæbnet og i en uforudset situation nedkæmper en morder, der skyder vildt omkring sig med op til flere skydevåben...?

Vi kan jo være flinke og udstyre ham med en gaffel og det niveau af kamptræning, man typisk har som 14-årig. Og det ville endda være for venligt. Personligt ville jeg foretrække, at vi også gav ham håndjern på samtidig.


(Billede lånt her)
 Og nu vi er ved jubelidioter:

HVORFOR er der altid en af slagsen, der skal udbrede sig om, at en umenneskelig ond og grusom psykopat "i virkeligheden" er en rar og flinker fyr, som er god ved sin mor og holder meget af at pusle om små dyr?

Det samme sker hver gang! Både i forbindelse med tragedien i Norge, og f.eks. ved opklaringen af sagen om "Amagermorderen", se bl.a. her.

Altså, skal vi lige tage en "Menneskekundskaber, lektion nr. 1": Afsindige psykopat-mordere, som voldtager og myrder i flæng er IKKE flinke, rare og gode i virkeligheden.

De kan have en flink facade eller du kan udtale, at de på overfladen virkede velafbalancerede og du kan forklare, hvorfor du ikke havde set det komme, at de pludselig ville slå over et halvt hundrede mennesker ihjel.

Men fri mig for udtalelser om, at deres handlinger ikke har noget at gøre med deres sande personlighed, og tro ikke, at nyheden om, at morderen faktisk var en ganske habil håndboldtræner på nogen måde forstyrrer eller opbløder mit syn på udyret med fingeren på aftrækkeren.

11 kommentarer:

  1. Sådan - godt brølt!!!!

    Kh. Mette

    SvarSlet
  2. Åh ja... Kan vi ikke sende uffe buchard med som mener at det er synd for mænd at deres koner tvinger (?!) dem til at gå rundt med en barnevogn... ?

    SvarSlet
  3. Men altså... Der er jo ytringsfrihed i DK. Sådan nogenlunde i hvert fald. Og dermed må vi acceptere at der er nogen med holdninger som ligger noget (!!!) væk fra vores egne. Som fx Hr Christensen. Jeg synes også at den udtalelse han kommer med ligger meget langt fra en næstekærlig tilgang til situationen. Derfor vælger jeg generelt at holde mig fra hans skriverier, fordi jeg ved at jeg 5 min efter jeg starter med at læse smider avisen/bladet/computeren væk med et "Det KAN han da IKKE mene?!?!!!"

    SvarSlet
  4. Godt indlæg - helt enig. Det virker som om at den mand er villig til at gøre og sige alt, bare for at få en reaktion (for jeg tror mest af alt det er det, det handler om), men denne gang er han i den grad gået over stregen.

    SvarSlet
  5. Tak for reaktionerne alle 3 - jeg kan læse i øvrige medier, at jeg ikke er den eneste, der er blevet frastødt af Mads Christensens klumme (han svarer igen ved at kalde os utilfredse for "tudemikler" o.l.).

    Ytringsfrihed - ja! Mads må sige lige det, han har lyst til. Og så må jeg bagefter sige (og mene), at han er en røv (med/uden ører. Uden, hvis man medregner hans døve af slagsen overfor berettiget kritik).

    For ja, hans udfald bunder ganske givet i overdreven medieliderlighed - men på bekostning af døde børn og deres pårørende? Jeg får mest bare lyst til at ytre 3 ord: 1) Hop, 2) i, og 3) havnen.

    SvarSlet