onsdag den 13. juli 2011

Sukkerfri hyggeregn

... Sikke et øv-vejr!

Heldigvis har jeg fundet den perfekte regnvejrsdags-fornøjelse, nemlig et besøg på en af de nyeste caféer på Ndr. Frihavnsgade; Krummen & Kagen.



Se deres hjemmeside her.

Caféen er hyggelig og mormor-indrettet med kniplingsduge, porcelænskopper og lækkert hjemmebag, og så serverer de den BEDSTE sukkerfri chai latte.

Så god, at jeg første gang måtte gå op og spørge, om de nu var sikre på, at de havde givet mig en sukkerfri... Det var de.



Caféens facade, fanget på en knapt så regnfuld dag som i dag

Jeg sætter mig gerne ved et af de små borde udenfor, og parkerer den regnslagsbeklædte sovevogn med E! ved siden af, og nyder et kapitel eller to af en god bog.

 - Og så naturligvis en af de besungne "you CAN'T believe it's sugar free"-sukkerfri-chai latter. Uhm! Og måske en lille "dagens muffin". Eller noget...!



Perfekt formiddags-pick-me-up, før vi i eftermiddag triller til Frederiksberg for at ønske velkommen til verden til lille Vitus :-)

15 kommentarer:

  1. Sødeste søde Maria. Fedt, at du har lavet en blog. Hvor har jeg dog savnet dine sproglige udfoldelser og bidste humor. Den kommer jo slet ikke til ret på FB og de øvrige digitale medier, så jeg jubler over at du er på bloggen nu. Håber snart vi kan drikke kaffe sammen igen med sveskerne under armen (og snart derefter en uanstændig stor drink! - eller flere...) :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak! Og velkommen til dig og alle andre læsere :-)

    Nu har jeg jo fulgt dit ualmindeligt gode eksempel længe, så jeg tænkte, at jeg snart måtte gå i luften selv også.

    Som tak for inspiration og roser må jeg hellere gi' sådan en uanstændig drink! (Nåeh, vent, uanstændig STOR drink, står der... Ok, jamen sådan også, så!) ;-)

    SvarSlet