onsdag den 14. september 2011

2 for ens pris

Et godt baby-tip, jeg engang modtog:

1 voksendyne = 2 juniordyner = 4 babydyner.

Ligningen er sikkert bekendt for de fleste, og kan bruges både til dyner og dynebetræk.

Som sagt, så gjort!

Nu har E! i hvert fald 2 lækre, lækre Kronborg dundyner, som har kostet præcis 6 kr. pr. stk. mere end den almindelige, småfesne billigste juniordyne.



Prisen fås ved at købe en voksendyne på supertilbud (langt under halv pris), og så sy en løbegang og klippe den midt over.

Jeg havde forventet det helt store dun-snevejr i stuen, men det var slet ikke så galt! Jeg overlockede bare på hver sin side af midten, og lavede ikke ret meget plads til at klippe, så dunene holdt sig på plads.

Det kan anbefales at vente med at pakke dynen ud af dens hylster indtil du skal sy; så er den stadig tilpas flad til, at du kan rulle den, så der er plads i symaskinen.



Det færdige resultat, med juniorsengesæt købt på ferie for det, der svarer til ca. 35 kr. Se DET er besparelse! Og sødt er det i øvrigt også, synes jeg:


(Små mus til den lille mus, hehe)

Sweet dreams til både dem med juniordyner og dem med... Hm... seniordyner (...?!)

13 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet