fredag den 23. september 2011

Houston we have a crawler

Jeg mistænker mit barn for at have en vilje og stædighed ud over det sædvanlige, samt en temmelig skæv og underfundig humor.

Alt dette får hun jo selvsagt fra min mands side af familien...

...!

Under alle omstændigheder viste hun disse karaktertræk meget tydeligt i onsdags, hvor hun tog sit første kravle-"skridt"!

JAAAAAAAAAA!!!



Dygtig baby!

Hun har længe stået på alle fire og vugget frem og tilbage, og onsdag lykkedes det så at sætte hænder og knæ foran hinanden (eller... Ja...! I forstår!).

...3 dage efter at jeg startede på arbejde efter barsel. 3 f... dage!!!

Babyer! Som en god veninde siger; de tager altid røven på én!!

Og hvordan går det så, det med at starte på arbejde igen? Tja, udover at det går ud over min tid på bloggen, er det rigtig spændende og super udfordrende, uden dog at blive for meget. Hvilket sådan set er perfekt! En fantastisk chef, søde og venlige nye kollegaer og meningsfyldt, spændende arbejde!

... Så hav mig lige undskyldt, mens jeg utaknemmelige skarn sidder her og forsøger at skjule, at jeg egentlig hellere ville bruge hver dag, hele dagen på det her:

14 kommentarer:

  1. Jeg er normalt IKKE en "baby-person", men din datter er da noget af det sødeste, jeg længe har set!!!!! Sikke en skøn unge og med de mest fantastiske spilopper i øjnene - DEJLIGT!
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Hejsa ja det er en rigtig dejlig datter i har, og en rigtig hyggelig og fin blog. Jeg har givet dig en blog-award, kig forbi hvis du har tid og lyst til at være med:)

    SvarSlet
  3. Karen: Arj, det dér bliver jeg ALDRIG træt af at høre :-D Så tak!
    Og os som troede, vi skulle være strenge forældre...! Og så kom de dér øjne...!!

    SvarSlet
  4. Cat: Juhu!! Mange tak :-) Det vil jeg straks kigge på!

    SvarSlet