torsdag den 8. september 2011

Top 5: Krea-ting til babyen

Jeg har "min-barsel-slutter-nu"-blues for hårdt, og tager derfor lige et lille tilbageblik på de krea-ting, som har fungeret bedst/som vi har brugt mest, nemlig en:

Top 5 over baby krea-succeser:

1) Pusletasken





Den er ganske vist lidt stor og flad som taske, men den har tjent os rigtig godt!

Der er 6 indvendige sidelommer, 2 udvendige lommer, en aftagelig madras med voksdug-betræk (også aftageligt) og både selve tasken og de udvendige lommer er foret med bomuld i samme æbleprint som voksdugen. Tasken er syet i vandskyende tekstilvoksdug, og den er utroligt rummelig! Glimrende transportabelt puslebord!

2) Slumretæppet


(Wauw...! Gud, hvor er hun lille på det her billede!)
 Jeg har blogget om det før (her), men det kan ikke siges tit nok; det her tæppe er et hit! Vi bruger det stort set hver dag, og det er forholdsvist billigt i garn og giver et superflot resultat, i forhold til hvor relativt nemt, det er at strikke.

3) Sommerdragter





Både med lange ben og smock, som her, men også i kort smækbuks-version. Perfekt til varmt vejr og buttede babyben, og så har man et helt outfit i en ruf - perfekt til feriekufferten, for de vejer og fylder ingenting.

4) Strikket sjælevarmer - til den lille frossenpind



Aaaarj, på det her billede er hun endnu mindre!

Det fede ved den lille sjælevarmer er, at den er nem at få af og på babyen, og rigtig dejlig lun. Den er også forholdsvis nem at strikke, og ret sjov, fordi den er strikket i vrang på ydersiden med efterfølgende sammenhængende kant.

Jeg har lavet lukningen af enderne, som opskriften foreskriver, men en anden gang kunne jeg snildt finde på at sætte en fin knap i i stedet.

5) "Hjem-fra-hospitalet"-cardigan


4 dage gammel E! Bemærk i øvrigt tæppet øverst i billedet...


Mønsteret kan bedre ses på model-bamsen (i mangel af baby, som ikke var født endnu)
 Denne lille cardigan er strikket i str. 56, og blev derfor kun brugt (omend flittigt) i ca. 3 uger. Således tog det en del længere tid at strikke den, end den kunne bruges... Men orv, hvor er den sød!  Strikket i Alpaca, opskriften er fra Drops (men det er faktisk en møg-opskrift, hvis jeg må være så fri!).

16 kommentarer:

  1. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet