onsdag den 7. september 2011

Top 5 Shop(ping)

Jaja, jeg lovede, at dette ville blive mit sidste indlæg om vores udenlandsbarsel, men nu sniger jeg alligevel lidt ind gennem kattelemmen:

Top 5 ting, jeg har købt i Italien:

1) Mine nye jeans!



C'mon?! De ER da fede? (Altså jeans'ne, ikke lårene i dem...! Ikke så meget, som de har været, i hvert fald...!) Og så var de billige!

(Jeg undskylder de stribede fødder, det er mine gode gamle sandalers skyld. Ikke helt California tan lines, men hey, i det mindste har jeg fået sol...!)

2) Naturligvis købte jeg også en lille smule... en del... en hel del... ok, en ordentlig bunke børnetøj til E!. Her er det jeans med stræk i maven og tøsede lommer, og Aristocats-trøje fra Benetton/Disney:



3) Håndtaske. Italiensk læder. Den helt rigtige størrelse. Enough said ;-)



4) Souvenirs! (orv, så I, hvordan jeg lige snød, og kom flere ting ind under samme punkt?! Jaaa, man skal være hurtig...!).

Ok, jeg ved godt, at 99% af alle mennesker synes, at souvenirs er fesne, kitch og "mormors-snapseglas-fra-Himmelbjerget"-agtige på den forkerte måde.

Og i 99% af alle hjem, ville et souvenir-træskib være overordentligt grimt og dårlig smag. Men lige i stuen, i vores karnap (som min mand kærligt har omdøbt til "styrhuset"...), passer det faktisk meget godt ind, fordi vi har udsigt over havet til Flakfortet og Sverige. Den vindueskarm skreg på et skib, og nu har den fået et!



Det, og så et par andre souvenirs, herunder 4 stk. opera-plakater fra Puccinis hus, som vil pynte på vores vægge, lige så snart jeg får købt nogle rammer...

5) Man kan aldrig få for mange cardigans! Og når jeg (lige om lidt!) starter nye jobs, bliver jeg garanteret fin i denne:


Den ser mere kedelig ud på billedet, end den er. I virkeligheden er den sådan lidt 50'er-agtig på en måde, som klæder mig (...noget at gøre med kæmpe kasser...).

... Hov... Nu opdager jeg lige, at der ikke er plads på listen til min nye, fede, italienske, figur hugging, Ferrari-røde, korte uldfrakke... Ævs! Men jeg er nu dog alligevel lidt for neurotisk til at lave en top 6 i en top 5-uge, så eh...! 

11 kommentarer:

  1. Hihi, nåmen fede ting :)
    Især de der striber du har anskaffet dig er SUPER fede! Me like!
    Kh

    SvarSlet