mandag den 31. oktober 2011

Aflyst pga. glæde!

Dagens indlæg skulle have handlet om hjemmerørt fiskefars (jo, det skulle!) men det må I have til gode, for jeg er alt for glad!!

Hvorfor? Derfor!

Jeg var lige ved at knibe en tåre af glæde, da jeg så nyheden i avisen i morges! Jeg blev lige så glad, som jeg lige siden brugerbetalingen blev indført har været rødglødende af retfærdig harme!

Og Astrid Krag; jeg gi'r en bajer! Og en krammer! Mindst!!


I dagens anledning; et billede af en få timer gammel E!


For kun et par uger siden kunne man læse, at antallet af kvinder, som bliver henvist til fertilitetsbehandling er faldet med over 30 %, siden den gamle regering indførte brugerbetaling.

Det kunne da vist ikke komme som en overraskelse!

… Dog måske lige undtagen for den gamle regering, som ved den gamle minister, Bertel Haarder, ”nægter at tro” på, at brugerbetaling ville føre til en nedgang i antallet af kvinder, som kommer i behandling. (Jo, han gjorde! Det står her!)

Måske kan vi så snart lægge låg på åndssvage udtalelser, som findes f.eks. i denne debat og mange andre.

Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde…?!

Meget sjældent har jeg set så i den grad fuldstændig idiotiske argumenter, og jeg ved faktisk ikke engang, hvilket et, der er værst!

F.eks. er der da utroligt mange sygdomme, som folk statistisk set måske kunne have undgået, hvis de levede på en anden måde. Men infertilitet er sgu da ikke en af dem!! Og selv, hvis folk har haft en adfærd som gør, at de har højere risiko for at blive syge end andre, lader vi dem jo ikke sejle i deres egen sø!

Aha, Maria! Jeg kan se i mine papirer, at du indrømmer at være ekstremt klodset og temmelig træt om morgenen… Ja, så må du desværre vænne dig til selv at sætte dine brækkede tæer på plads! ellerSkiferie, siger du? Nå, men her kan du selv købe noget gips, du selv kan lægge på det brækkede ben. God fornøjelse!

Jeg kender mange mennesker, som har været/skal i fertilitetsbehandling (herunder hhv. to veninder, en venindes bror, en kammerat og en fra min mødregruppe).

hold op, hvor jeg ikke fatter, hvorfor de ufrivilligt barnløse skulle mobbes, ekskluderes, have at vide, at deres sygdom er deres egen skyld og at de er mindre værdige til at modtage hjælp til deres sygdom end alle os andre?!

Jeg håber ærligt talt, at den gamle regering skammer sig, men jeg holder ikke vejret, mens vi venter på en undskyldning!

Til gengæld; hvis du/I er en af de uheldige, som har eller får brug for fertilitetsbehandling, så håber jeg, at din fremtid nu ser lidt lysere ud, end den ellers gjorde.

Og så er du i øvrigt velkommen til at tage Astrid i hånden, og kigge forbi og få den der krammer. Eller bajer.

12 kommentarer:

  1. Jeg har det lige som dig, en sten faldt fra mit hjerte da jeg læste nyheden.

    Jeg har ikke selv haft behov for behandling, men kender nogen der gør (de er selv i gang med projektet for egen regning). Alle har ret til at få et barn, det er det skønneste i verden.

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet