tirsdag den 15. november 2011

Den var ikke gået i byretten!

Jeg ville ønske, at jeg havde en rimelig grund til den manglende blogaktivitet, som f.eks. hende her.

Det har jeg altså bare ikke. "3 is (still) a magic number", så rigeligt.

Vi gik bare lige lidt amok i Mortens aften-fejringerne;

På selve den bemeldte aften var vi ude at spiseBrasserie Borella, fordi få laver canard som fransk'erne (og for at fejre, at min bedre halvdel havde fået tilbudt et nyt job, som han så sagde nej tak til... Lang historie).

Derefter tog vi på rundrejse til bedsteforældrene, hvor vi bl.a. blev fyrsteligt beværtet med min mors hjemmelavede Mortens-and med hele svineriet (... bør det egentlig være "anderiet", alt taget i betragtning...?!), herunder bl.a. hjemmelavet rødkål.

Selvom juristen må protestere imod at spise and på Mortens aften...

Altså, hør nu, folkens!

Vi fejrer aftenen for at straffe gæs, fordi nogle af arten afslørede et religiøst overhoved, som gemte sig blandt dem. Så kan man da ikke bare skifte det tiltalte dyr ud med en helt anden dyrerace! Det giver jo ingen mening! 

I TV sagde de, at "de fleste mennesker spiser dog and Mortens aften i stedet for gås, fordi ænder er meget billigere og nemmere at tilberede". 

Godt at vores retssystem fungerer bedre end det nutildags; "Har vi her i retten i dag Hans Jensen, som har begået tyveriet?" - "Næ, vi har taget Børge Andersen med i stedet... Han er godt nok uskyldig, men han var meget nemmere at få fat i, så...!"


lånt her


Just saying!

Heldigvis tager vi i min familie en grusom hævn, idet vi spiser gås til jul, og ikke and. Så går regnestykket alligevel op i en højere retfærdigheds tjeneste. Med mere af min mors hjemmelavede rødkål til. Mums!

P.S. Et billede af E! fuldstændig smurt ind i brun andesovs følger. Naturligvis!

15 kommentarer:

  1. Der skal da ædegilder til om vinteren :D.

    Griner stadig af din sammenligning.

    God onsdag til dig.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Ja, der skal! :-D

    Tak, og i lige måde!

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet