onsdag den 9. november 2011

Evt. må hun gå nøgen rundt

... For det stakkels barn har jo INTET at tage på!!

Måske er det noget arveligt, for det har jeg heller aldrig?!?

Hvor er der dog frygteligt, at den uskyldige pode har arvet lige det skrækkelige gen.

Men nød lærer heldigvis nøgen kvinde (med nøgent barn...) at tage til lagersalg hos MOLO.



Et uddrag fra posen

Jeg synes at deres seje print og sjove detaljer er alt for lækre, og E! bliver adorable i sit nye tøj (bemærk f.eks. heldragten med popcorn, den er da for cute!).


- Du kan stadig nå det; lagersalget varer til og med søndag.

12 kommentarer:

  1. Jeg har også haft en stor forkærlighed for Molo i lang tid, men er lige pt. blevet en lille smule mættet af det. Men lillefisen fik også dragten med popcorn i barselsgave, og hun er snart så stor, så hun kan komme i den. Den er så FED:-) Og ps. her i huset har vi det modsatte problem. Jeg køber ALT for meget tøj til mine børn!!!!

    SvarSlet
  2. Hehe, mjo, ironi KAN være brugt i mit indlæg. Vi har begge to INTET at tage på, på trods af hver vores overfyldte skab, forstås ;-)

    Ovenstående MOLO-rov er altså et billede på mig, som INTET kunne finde hos MOLO denne gang, i forhold til sidst, og derfor SLET ikke købte noget!! Bortset fra en t-shirt. Og et par sko. Og et par bukser. Og en lille kjole. Og popcorn-dragten, for du har ret; den ER da FED!!

    Og øh... *host-host*... godt at der var lagersalg, nu hvor man ikke var heldig nok ved din give away (skub-skub, blink-blink, hentydning-hentydning), ;-D

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet