mandag den 30. januar 2012

Den lille fedtede Frederik

Du godeste!

Ja, på baggrund af dette indlæg kan det vist ikke overraske nogen, hvad jeg laver lige nu...

Jeg sidder naturligvis og ser "Luksusfælden" med vor gode ven, Frederik F.



Lånt her

Foreløbig synes jeg dog, at det er en lidt fesen udgave af programmet.

Nu har de allerede brugt over halvdelen af showet på at vise, hvor lækkert han bor, hvor mange Gucci-skjorter og D&G-solbriller, han har i sit skab, hvor mange halvkendis/botox-indsprøjtede venner han har og hvor fedt et liv, han engang havde (dengang han havde giftet sig til penge, hvilket nutildags åbenbart er at regne som en ærbar og redelig profession...?!)

... Og man forstår, at det er meget synd for ham, at han for at få arbejde hele tiden skal være i mediernes søgelys og medvirke til "fis og halløj"... Som f.eks. det, du er i gang med lige nu, tænker jeg?!

Altså, det er ikke for at være grov, men det her er jo IKKE en finanskrise-ting. Selv i opturstider har det jo aldrig været en god forretning at leve over evne.

Jeg synes at værterne er alt for søde ved ham, jeg har mest lyst til at tampe ham hårdt med en kommenteret udgave af konkursloven!!

Der sidder trods alt nogle flinke, ærlige erhvervsdrivende derude, som har lånt ham penge og givet ham kredit under forudsætning af, at de fik deres penge igen, og som nu kan få en prut at pille i, mens de ser hans solbebrillede fjæs på TV3.

Helt ærligt!! ...Er jeg den eneste, der sidder lige nu og tænker: KOM NU!!! SÆLG DET!!! Tag hans ting og SÆLG DET HELE!!! MUAHAHAHAHAAAA!!

(Jaja, jeg er et småt og skadefro menneske, men indrøm det: det er også derfor DU ser "Luksusfælden", ik'?!)

18 kommentarer:

  1. Ja, jeg sidder nu og tænker... Hvordan filan kunne jeg glemme det?? Jeg sidder bare her og suser blogger, bager gulerodskager og har glemt alt om Frederik og alle hans penge (eller mangel på samme...) Men kast du bare op med forargelse, du har ihvertfald min opbakning. Jeg kan sq ikke have ondt af en mand, der er Jetsetter og er gået på røven. Så må han sq hive sig selv op igen! Basta! -g-

    SvarSlet
  2. Jeg har set det med et halvt øje, og jeg er helt enig - fesen udgave af programmet, toTALT fesen udgave af Mr. F. Og sælg de der læderjakker. Og røvgrimme sneaks til 8000 kr. Come on, mand. Hvis man handler i den der tøjbiks, så tror jeg godt, man kan regne med, at de ansatte lukker døren og brækker sig af grin over den wannabe, de nu har solgt ting til overpris til.

    Det mest irriterende er dog, at man jo nok bliver nødt til at se programmet i morgen også. Bare for at se, om der går bare ét eller andet op for manden dér. Det så der nemlig ikke ud til at gøre i aften...

    SvarSlet
  3. Jeg er helt enig og forventer at de lige nu begynder at sælge ud af hele hans garderobe - lige som de gør med alle de andre bigspenders!

    SvarSlet
  4. Aj det glemte jeg også at se...tænkte godt lige mit da jeg så teaseren på programmet for nogle dage siden. Solgte de hans ting?

    SvarSlet
  5. Jamen det er jo helt rigtigt! Naturligvis var jeg også nødt til at se slutningen på programmet i går.

    Og jeg ved da ikke, hvem der har solgt mest ud? Frederik, der medvirker i et program, der risikerer at pille ved hans polerede overflade eller folkene bag "Luksusfælden", som har lavet en kendis-light-version af deres eget koncept.

    Hvor var startbudgettet, gråden, pseudofuldmagten, modstanden og til sidst selverkendelsen og forløsningen?!

    De tvangssolgte jo ingenting?! Selvom der ganske rigtigt var nok at tage af (ydrk!).

    Og hvorfor fik han en (dyr, går jeg ud fra) Christianiacykel i gave? Han har jo ikke været igennem de sædvanlige strabadser, så hvad belønner de ham for? :-/

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet
  7. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet