mandag den 2. januar 2012

Nye begyndelser


Som det første efter hjemkomst fra juleferie; Rigtig godt nytår til jer alle sammen derude!

Dernæst; hvorfor ikke starte året med en ny top 5?!

Jojo, det bliver godt, gør det! Året, altså. Og også top 5'en, naturligvis.

Her kommer den:

Top 5 nye ting i det nye år:

1) Seje julegaver

Jaja, jeg er med på at jeg teknisk set (eller rettere tidsmæssigt set, vel...) fik julegaver i det gamle år, men jeg har ikke rigtig fået brugt dem/nydt dem/krammet dem tilstrækkeligt endnu.

Af lækkerier under træet med mit navn på i år var bl.a. en FED Le Creuset stegegryde, en elektronisk bog (til os som kun kører et lille stykke vej i S-toget. I hvert fald for kort til at strikke. Har prøvet. Brokker mig ikke! Men så alligevel...) og et helt specielt samler-objekt fra E!. Mere om dette i et andet indlæg.

Og så fik jeg noget lækker lækkerhed i gave! F.eks. et gavekort til nyt tøj og et frisørbesøg, hvilket bringer mig til:

2) Mit nye hår

Gammelt hår minus 3/4 = nyt hår!

Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle blive langhåret under min barsel, men for det første bliver jeg ca. hvert 6. år åbenbart ramt af total hukommelsestab om, hvorfor det er, jeg ikke skal være så langhåret, og for det andet blev jeg sådan lidt nærig over at bruge penge på at klippe et hår, der væltede af hovedet på mig hurtigere end nålene på et gammelt juletræ (nej, jeg overdriver ikke; det var helt vildt! Jeg oplevede flere gange at blive seriøst forskrækket over gravhunden i min brusekabine, som så viste sig at være en hårbolle over afløbet...!).

Heldigvis stoppede jeg helt med at amme i starten af december og så fik jeg også et tiltrængt gavekort (... man kan jo kalde det et klippekort, tøhøhø!)

Efter at være sluppet af med mindst 9 gravhunde har jeg nu ikke så ondt i nakken, jeg slipper for at betale leje for den kran, jeg havde hyret til at slæbe mit hår rundt og jeg har tabt ca. 12 kg. alene ved at få håret klippet af. Nå ja, og så ser jeg også meget bedre ud. I håret, i hvert fald.



3) Den Store Oprydning

Hvad er værre end at støde sin storetå på stuebordsbenet? Svar:

ALT. LEGETØJ. I. VERDEN!!!

Om det så er at jokke på en legoklods eller at komme til at sparke til en skarpkantet  musikalsk plastikanordning, der som en ekstra lille bet udbryder en glad fanfare af en art til at håne én i smertens stund; legetøj på gulvet er til fare for førlighed og velfærd!

Det første E! måtte tåle i det nye år var derfor en større oprydning og omorganisering af legetøj ud fra devisen; ud med det gamle og ind på plads med alt det nye.

4) Speaking of E!

E!'s første dag i vuggeren var i dag! Det skal helt sikker med på listen.

Wauw, hvor var det stort! Min dygtige datter reagerer foreløbigt på oplevelsen med nysgerrighed, vovemod og madglæde (go figure).

5)  Nisser

Ikke de søde fra jul.

Men i stedet dem, som har brugt årets første timer på at gemme alle mine ting, mens jeg har været på juleferie!

Jeg håber at en blognævnelse vil formilde dem tilstrækkeligt til at give mig mine ting tilbage!!

...Herunder bl.a. mit USB-stik, mine øreringe, 2 pakker rustne søm og vigtigst af alt; ledningen til min symaskine!

Seriøst, jeg er liiiige ved at miste mine sidste marmorkugler af at lede!! Øh, kender nogen f.eks. ham der John, fra det dér ugeblad, ham som "ser alt"? For jeg er snart parat til at prøve hvad som helst!

9 kommentarer: