torsdag den 19. januar 2012

Over hals og hoved

Ja da! Naturligvis er der mere på pindene!

Det er et projekt i gang, for jeg arbejder altså (stadig...!) for meget med job nr. 1 og job nr. 2, men det er bestemt tanken, at dette nye halstørklæde i blød, hot pink merino med babylukning til E! skal være færdigt til at bruge DENNE vinter...!




HA! Og aldrig så snart havde jeg skrevet ordene, før det begyndte at sne uden for!

Tak! Måske er det forsynets måde at fortælle mig, at det aldrig er for sent?

Bortset fra snevejret er der faktisk også andre grunde til, at i dag var en skelsættende dag: her lige under aften tog E! sine første selvstændige skridt.

Jeg er så stolt, at jeg sagtens kunne finde på at tude lidt.

Hvor er det i øvrigt skønt, at hun ikke er gammel nok til at fortælle, hvad hun ønsker sig, for ÅH, hvor gør hun hele tiden noget, der er så fantastisk, at det er umuligt at sige nej til det barn!

Jeg forudser en fremtid med mindst 3 ponyer og en regnbuefarvet enhjørning her på 3. sal...!

12 kommentarer:

  1. ...Ja jeg skal ikke pege fingre, har allerede købt een hest til Ester ;)
    Og det ER stort når de går første gang! Jeg hviske-råbte (jojo det kan man godt) på Thomas, for han stod med ryggen til og han skulle jo også se det, men jeg måtte samtidigt ikke tale så højt at Ester blev forskrækket eller stoppede.
    Det lykkedes!

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet