fredag den 27. januar 2012

STOP!



I går aftes på TV2 så jeg det klammeste program; en dokumentar om vold mod børn.

Jeg får helt seriøst lyst til at brække mig, når jeg hører historier som dem, der beskrives i programmet.

Og jeg er ellers absolut ikke sart!

Men alene fakta og statistik på området er jo helt sindssygt!

Jeg er ligeglad med, hvorfor og hvordan, folk kan finde på det: der er simpelthen INGEN undskyldning!

I sommers i Italien så jeg en far, der løftede hånden for at slå sin søn på åben gade, sådan at både sønnen og hans to mindre søstre instinktivt dukkede sig og trak de små ansigter væk for ikke at blive ramt.

Jeg blev fuldstændig chokket og totalt målløs, nok fordi det kom så pludseligt, at jeg slet ikke nåede at reagere. Men øv, hvor var det en skidt oplevelse, det ødelagde totalt mit humør og jeg bliver stadig helt vred af at tænke på det.

Hvis du oplever, kender til eller har mistanke om vold mod børn, kan du finde gode råd her.

10 kommentarer:

  1. Uh, hvor her du ret - jeg kan slet ikke tåle at se den slags programmer!!!! Min søn er 15, og jeg har ALDRIG så meget som overvejet (eller følt, at jeg har haft brug for) at bruge vold mod ham!!!!! Man har som almindelig borger i dette land pligt til at anmelde vold mod børn - også hvis det bare er en mistanke man har....og jeg ville ønske at alle tog den lov seriøst!!!!
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Jeg bliver så harm nå jeg hører om det. Jeg så et program i efteråret, hvor de viste en mor, som tvang sin søn til at holde "hot-sauce" i munden til hun bad ham spytte ud, og bagefter tvang hun ham i et iskoldt bad. Hun blev heldigvis sat i fængsel for det, men det hjælper bare ikke den dreng i forhold til det han allerede har lidt. Jeg får det virkelig dårligt hver gang jeg tænker på det, og jeg kan som forældre ikke fatte hvordan man kan få sig selv til det! Det er så modbydeligt!!

    SvarSlet
  3. Jamen det er bare så lavt, altså! Hvis man vil slå på nogen, er man velkommen til at ringe til mig; jeg er sikker på at jeg kan finde en 2 m. bred HA-rocker med hår mellem tænderne, som man kan prøve at slå på i stedet for forsvarsløse børn...!

    SvarSlet