onsdag den 14. marts 2012

Den lille ny

Vi har taget godt imod den, har vi!

Først var far på posthuset for at hente den hjem, og så havde "storesøster" fri leg med kassen.


Vogt Dem for kasser med falske påskrifter...!

Nu har den så kørt sin første tur i dag, primært rundt i spisestuen og i den forbindelse ca. 800 gange hen over det sted, hvor E!'s høje stol plejer at stå.



Barnet selv var meget betænkelig ved situationen, så hun stillede sig lige uden for rummet og pegede på dyret, mens hun snakkede meget højt til os, ganske utilfreds og måske lidt nervøs for, hvad den kunne finde .

Til sidst måtte hun sidde hos sin mor, men ville så alligevel gerne ned for måske at pille ved den sjove, kørende dims, men det turde hun alligevel ikke, så det endte med, at hun stod i døråbningen og lejlighedsvis "dyppede" den ene fod ind i rummet ligesom man ville gøre i en meget kold swimmingpool.

Eller sagt med andre ord; ikke nok med, at der blev støvsuget uden nogen indsats fra min side; E! var også totalt underholdt i laaang tid!

Således havde jeg pludselig noget uventet tid på hænderne, og så kunne jeg jo faktisk lige så godt bage en kage...!



En støvsugerformet én af slagsen...

12 kommentarer:

  1. Ej, det er sgu lidt sjovt at I har fået sådan en Maria. Er spændt på anmeldelsen. :D

    Tak for sommerferie bud. Det lyder fristende. Skal nok lige maile tilbage. :)

    SvarSlet
  2. Maria I kommer ikke til at fortryde det! Vi ELSKER vores!
    Nej den når ikke op på paneler eller ind i de smalleste hjørner, men den tager alle krummerne under højstolen og de fleste nullermænd, og det tæller også!

    (Især er jeg stærkt afhængig af at sætte den i gang ude i køkkenet lige inden vi smutter ud af døren om morgenen, og så kommer man hjem til køkken uden mel, havregryn og krummer på gulvet)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet