torsdag den 8. marts 2012

Ikke født i går

Aaaah!

Nej, naturligvis har jeg da ikke tid til at blogge!

Jeg fejrer jo fødselsdag!

Det var ganske vist i tirsdags, jeg fyldte 29 (x 3 = 1981)... (og hvem sagde, at kvinder ikke er gode til formler?!), men jo flere år, en begivenhed har på bagen, jo længere tager det som bekendt at fejre den. Det er f.eks. derfor, julen jo varer lige til påske.

Nå, men i hvert fald; på selve fødselsdagen var der babyhygge, så lidt mor-slappe-af-tid med mandens hjemmelavede snackforret; nachos og en kold Corona og så var der favorit-take-away og gaver.

Og da den yngste flagvifter var lagt i seng og sov, var der Ben & Jerrys og sofahygge og DVD-film til sent ud på aftenen.

En rigtig dejlig dag!

Ogjegskaldahellerikkeundladeatnævnedetfantastiskevejrienbisætning...!!



Og fantastiske gaver har jeg da i øvrigt også fået!

Bl.a. et lækkert tørklæde med stjerner fra Becksöndergaard, og en bunke af disse her til samlingen:

Klik og bestil Nofret album fra tegneseriebutikken Fantask!


















Og så er familien blevet et medlem rigere med denne her:



Gaven fra min bedre halvdel var en overraskelse, som jeg... Øhm... for at være ærlig... Ikke opdagede, selvom jeg var ved at få den i hovedet!!

Det var denne her, som hang i dørkarmen ud til køkkenet, hvor jeg gik forbi ca. 8 gange uden at undres:




Hvad det er, spørger I? Det er da et "Krea-Peng'svin"! Alias et garnnøgle (øko babylyserødt, naturligvis) med strømpeinde (str. 4,5 hvilket er fedt, for dem har jeg ikke i forvejen) med penge på til at købe det Addi strikkepindesæt, jeg ønskede mig.

Jaja, han er vel gift med en KreaKrage, ikke?

I går var så 2. runde-fejring, hvor far puttede babyen mens jeg tog til Nørrebro med Vitus' fantastiske mor, og vi drak et syndigt godt glas lige her.

Det kan bestemt varmt anbefales, selvom jeg dog ikke helt tør sætte mig op på barens øverste "hylde" (hele den ene væg er lavet som et trappetrinssiddearrangement), hvis jeg drikker (og det gør jeg, det er jo ligesom pointen...) vin. Ikke uden sikkerhedssele og/eller styrthjelm, i hvert fald!

14 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen, flot garnpindsvin du fik, godt fundet på :-)

    SvarSlet
  2. Tak skal du have! :-)

    Ja, han er meget kreativ, synes jeg!

    ... Måske man skulle strikke nogle skisokker e.l. til ham som tak for gaven?

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet