søndag den 4. marts 2012

Ønsker

Jeg fylder snart 29 år. For (kun) 3. gang!

 Jojo, jeg overvejer snart at lade tiden gå sin gang og måske fylde 30 næste gang, i et par år eller 2.

Ikke desto mindre har jeg sammensat en ønskeliste med mere eller mindre velovervejede ønsker.

Nu deler jeg den, for det kunne jo være, at nogen derude havde brug for inspiration til deres egne lister (eller fordi en af jer har vundet helt vildt i LOTTO i den forgangne uge og derfor vil sende mig en spontan gave. Jeg er med på usandsynligheden, men better safe than sorry!)

Mine fødselsdagsønsker:

-         Addi Click Natural strikkepindesæt (ja, pokkers også, at etuiet er grønt…! Til gengæld kan man sy et nyt, har jeg set hos hende her).

-         En Windows Office-pakke til min computer (fordi den startpakke, der var med min pink pc sidste år, da jeg fik den i fødselsdagsgave af min mand (pause til bifald og jubelråb) er exceptionelt irriterende).

-         Gavekort til onlinekøb af bøger (fordi E-bogen ikke fodrer sig selv).

-         Gavekort til tøj (jeg er faldet 2 tøjstørrelser siden september, så jeg kan ikke passe noget som helst, bortset fra det tøj, jeg gik i ca. 5 måneder før jeg blev gravid med E! Og det er trods alt ved at være ret så længe siden!).

-         Nye bøger af Lars Kepler eller Ken Follet (seriøst! Så udgiv dog nogle! Jeg er ikke for fin til at komme til hhv. Sverige og England for at skubbe bagpå…!!).

-         Nofret-tegneserier. Jeg mangler stadig mange i samlingen, og Kuijpers lader vente på sig med den nye Franka (se ovenfor. Jeg er heller ikke for fin til at tage til Holland! Lige til advarsel…!).

En af de største gaver har jeg dog allerede fået; SKAT har valgt at begave mig med næsten 3000 kr. Woohooo!!

Jeg ved ikke, hvorfor jeg bliver så glad, hver gang jeg får penge tilbage i skat; jeg VED jo godt, at det er mine egne penge. Det er bare penge, jeg ikke har fået i løbet af året, som jeg så har "sparet op" og får på en gang nu.

Alligevel har jeg det altid, som om jeg (apropos) har vundet i LOTTO. Igen; jeg VED godt, at det ikke er "ekstra" penge. Det er mine, SKAT har bare opbevaret dem (rentefrit endda!).

Men det er trods alt uventede penge, som sjovt nok altid falder på et tørt sted. Så jeg holder lige fast i LOTTO-følelsen (det er man nødt til, når man rent faktisk aldrig vinder i LOTTO eller i noget som helst andet) og overvejer at købe lidt lækkert til mig selv for nogle af pengene. En ny hårfarve, f.eks. (det er trods alt i overkanten at ønske sig i fødselsdagsgave).

8 kommentarer:

  1. Jeg har også lavet en lille "opsparingen" hos skat, så jeg får 18.100 kr tilbage..
    Men havde knap nok set det før kæresten allerede havde planer for dem og de 3 ugers feriepenge jeg får udbetalt pga barselen. Med hans lille sjat oveni, kunne vi jo købe nyt naturgasfyr inc vandbeholder.. citat " vi kan spare en masse på det"
    Hvilke glæder ved at have eget hus..

    SvarSlet
  2. Den nyeste af Lars Kepler udkom i november i Sverige - "Eldvittnet" - uuuuuhh...

    SvarSlet