lørdag den 31. marts 2012

Påskestemning

Vi er midt i at fejre Earth Hour (hvad dælan er det?! Jo, se her), så jeg sidder og blogger i mørke.



Eller; ved stearinlysets skær. Ligesom man gjorde i gamle dage, før elektriciteten. ... Øhm, eller altså...

Nå, men i hvert fald:

Hvem kan råbe PÅSKEFERIE højest?!!

Jeg fik pyntet op i lejligheden i går (første fridag siden jul... Måske er det dét, der menes med at den varer lige til påske? Ikke julen, men den første arbejdsuge efter julen...?), og her er blevet rethyggeligt, synes jeg.






Jeg glæder mig vildt meget, til E! virkelig begynder at forstå højtiderne og traditionerne omkring dem. Hold op, hvor skal vi spamme verden med ubehjælpeligt klippede gækkebreve til næste år!

Foreløbig er påsken for hendes vedkommende mest blevet til, at hun rigtig gerne vil prøve at smage sådan et chokoladeæg, der! Og hun er (sine gener tro...) meget verbal omkring sine ønsker.

Det verbale er dog kun til glæde og gavn i øjeblikket, for i går lærte hun (sidder alle ned? Er I klar?) at sige sit eget navn!! Tidligere samme dag, henne i vuggeren, havde hun også lært at sige "baby", tilsyneladende, fordi alle de andre børn hele tiden kysser hende og siger "sød baby" (jeg siger ikke, at de ikke har 100.000% ret, men sjovt er det...).

Det har det i den grad fuldstændigt flå-håret-af-sig-selv-nuttede resultat, at hun nu på spørgsmålet "hvor er babyen?" med sin ultra lille, kære stemme forsigtigt svarer med sit navn.

Så bliver det vist ikke større!

Rigtig god påske til jer alle!

15 kommentarer:

  1. elsker at dine påske-harer har klip-klappere på, sød detalje!

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet