tirsdag den 22. maj 2012

Bukker under?

E!'s absolutte yndlingsbog for tiden (eller med hendes ord; "Båu!"... "BÅU!!") er og har længe været denne:



Simpelthen det klassiske eventyr i en version genfortalt af Ole Thestrup og illustreret af Roald Als.

Det sjove ved netop denne historie er naturligvis de vilde dramatiseringer, man som forældre får lov at kaste sig ud i.

I hvert fald kan man sagtens få E! til at hvine af fryd, når trolden "kommer og ÆÆÆÆÆDER DIG!!!", mens man gnaver på hendes små fingre, og så sent som i dag kluklo hun så hårdt, at hun var ved at falde ned af mit lår, da "Store Bukkebruse" (mig) stangede "trolden" (en gnæggende og ansigtsforvrænget udgave af the artist formerly known as hendes far) lige "så langt væk, at ingen har set ham siden".

Udover den klassiske, gode historie, så er lige præcis denne udgave så anbefalelsesværdig på grund af lige netop trolden!

Roald Als har simpelthen formået at få trolden til at LIGNE Ole Thestrup! (No offence til Thestrup, men altså...!).

Det er virkelig overlegent tegnet, og E! er helt vild med trolden; hun kan slet ikke vente, til vi kommer om til de sider, hvor trolden er mest i fokus.

Jeg bukker mig derfor i støvet og anbefaler denne bog til alle børn, forældre og deslige, inden jeg bukker under og læser den for E! igen. Og igen. Og igen. Oooog igen!

Bogen kan f.eks. købes her.

9 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet