fredag den 11. maj 2012

Milena Penkowa kunne lære noget...!

Tænk.

Mit barn er 16 måneder gammel, og allerede i fuld gang med at (hjælpe med at) sætte kritisk fokus på videnskabelig uredelig og deslige!

Jo, hun er! I dagens avis; her.

Jeg bringer også lige billedet, som jeg jo synes bærer artiklen:

Jeg har ikke spurgt om lov. Men jeg må godt, synes jeg. Det er mig, der har lavet en del af motivet...!


Det er min den sødeste af dem. Selvom de andre 3 også er nogle kodylt lækre unger!

Og så håber jeg, at vi snart får begravet ham der Ole Henrik Hansen under en stak brugte bleer.

Glimrende at sætte fokus på, at der er nogle vuggestuer (og dagplejer og andre børnepasningsordninger?), som kunne blive bedre.

Men over en kam at dæmonisere vuggestuerne er simpelthen noget fis!

Vi elsker E!'s vuggestue. E! elsker sin vuggestue. E! elsker vuggestuepædagogerne så meget, at hun aer dem. Jeg har billedbeviser.

Der vil altid være rådne æbler i enhver kurv, og der er garanteret nogle vuggestuer, som godt kunne trænge til et spark bagi, ligesom der garanteret også er uengagerede dagplejere, som kunne.

Og hvad så? Det er vel næppe en nyhed...?!

Men E!'s vuggestue er omsorgsfuld, pædagogisk velfunderet, rummelig, tryg, god til at kommunikere med forældrene, fornuftig, opmærksom på børnene og deres behov, veldrevet, og laver masser af aktiviteter og serverer lækker økologisk mad.

Så hvis det er ok, så sidder vi lige herovre og elsker vuggeren i fred. Og ham fotografen, som tager fantastiske billeder af vores lille fnisefjæs. Ham elsker vi også lidt lige nu!

11 kommentarer:

  1. Tak! Som pædagog er det virkelig dejligt at høre forældre bakke op om vores arbejde i vuggestuerne. Jeg knokler hver dag for at give de børn jeg arbejder med den allerbedste dag, dog ville det være langt nemmere hvis vi var lidt flere pædagoger :-)så kunne vi pædagoger også internt tage fat på de dårlige æbler i kurven.

    SvarSlet
  2. Selv tak! Engagerede, dygtige og fagligt velfunderede pædagoger kan vi ikke få nok af! For en ting har han fat i, ham Hansen: I udfylder en af de vigtigste funktioner i vores samfund, fordi I holder vores vigtigste råmateriale i jeres kærlige hænder :-)

    Så al respekt og opbakning herfra!

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet