søndag den 20. maj 2012

Sjovere end at se det tørre!

Vi har haft arbejdsweekend.

Men det har været meget, meget sjovere end det lyder!

E! var taget på ferie hos sin mormor og morfar, så hendes forældre levede weekenden, som om de var 19 år igen.

Primært fordi arbejdsweekenden indebar, at vi skulle flytte tv'et ind til sengen, så i princippet vi var en stak bøger og telefonnummeret på et take-away-pizzaria fra at være tilbage i vores første, 1-værelses lejlighed fra uni-tiden.

Arbejdet, som arbejdsweekenden var dedikeret til, var malerarbejde; vores spisebord var revnet (...?!) og vores tv-møbel var et gør-det-selv-projekt, jeg har købt på et loppemarked engang, i øvrigt for den nette sum af 75 kr.

Efter talrige lag maling er jeg faktisk ganske godt tilfreds med resultatet:


Særligt når man tænker på, at udgangspunktet var dette:



Det allerfedeste ved at male sit spisebord (ca. 117 gange, i øvrigt...!) er dog, at man jo så ikke har noget sted at spise.

Og så er man jo faktisk nødt til at spise ude! Så vi lod malingen tørre uden vores assistance og hoppede i noget andet tøj, og tog ud for at spise på Madklubben Steak i Pilestræde.

Jeg æææælsker Madklubben! Jeg har prøvet at spise på 3 ud af 6, og er stor fan af konceptet, det kan bestemt anbefales! Hvis du ikke allerede har spist der, så kom afsted. Straks!

Om ikke andet, så kan det bestemt anbefales at krydre sine gør-det-selv-projekter med indtagelse af gigantiske bøffer og en betragtelig mængde gode vine.



For-75-kr.-tv-møblet blev følgeligt savet til, så det nu kun er et semi-hjørneskab (så er der også god plads til ledningsindgange på alle de hylder, der rummer router, Wii, PS3 og andet legetøj) og malet og malet igen og malet igen. Og igen...!

Alt i alt dog bestemt en forbedring! Skabet er i hvert fald gået fra dette:


Til dette:


Eller med andre ord; fra 75 kr. til 1 million. Mindst! Det er da en værdistigning, man kan forstå.

Uh, der er nu ikke noget som en god handel...!

9 kommentarer: