mandag den 11. juni 2012

Party-Party

Pyyyh, hvor har jeg været på vulkaner i weekenden!

Faktisk i flere dage i træk, og også i weekenden før det.

Er det ikke vildt, hvordan der ofte går måneder, hvor man overhovedet ikke fester, og så lige pludselig samler fest og farver sig i kalenderen som perler på en snor?

For det første må jeg lige bemærke, at det var et fantastisk bryllup i lørdags. Smuk brud, smukke brudepiger (i al beskedenhed), og billeder af mig i min fine, lyserøde brudepigekjole (se her) kommer naturligvis på bloggen senere.

I mellemtiden synes jeg snart, vi trænger til en drink (til...).

Derfor kommer der lige en anbefaling fra mig til jer; nemlig FUGU.



Det er et enormt hyggeligt sted, centralt placeret og med masser af stemning i de forskellige indendørs og udendørs rum. Som insiderviden kan jeg tilføje, at badeværelserne er pæne og bartenderne charmerende. Derudover er der naturligvis glimrende cocktails til rimelige priser, i forhold til location osv. 

Særligt er jeg helt vild med deres "Strawberry Fool"; Hjemmelavet vanillevodka, Aperol, blendede jordbær, lidt honning og et skvæt fløde med vanille i.

Uhm! En fatal kombination af ingredienser, der smager af sol og sommer og vanillekoldskål med jordbær i, men som altså (advarsel!) indeholder alkohol, selvom man slet ikke kan smage det.

Alt i alt god grobund for onde tømmermænd dagen derpå.

Og efter sådan en weekend på høje hæle med cocktails, bryllupsfest og dans i de sene nattetimer, er det næsten lidt svært at afgøre, hvad der gør mest ondt: hovedet eller fødderne...?!

14 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet