tirsdag den 5. juni 2012

Send flere bøger!

Nu kom jeg jo forleden til at prale af afsløre, at min pinse gik med udendørs afslapning og læsning.

Straks forestillede man sig for sit indre øje (eller ikke...), hvordan jeg lå henslængt på overskudsmaner under kundskabens træ med en tyk bog om fransk indenrigspolitik før første verdenskrig...

Intet kunne naturligvis være længere fra sandheden.

I stedet dovnede jeg på græsset med denne her bog:




Jeg har lånt den af min mor.

Det startede med, at jeg læste forgængeren, Send Mere Sex, da vi var på weekend hos mine forældre, og så gav det jo god mening også at låne 2'eren.

Jeg ved godt, at Anne-Grethe Bjarup Riis er hende, folk står i for at hade.

Personligt har jeg dog så dyb respekt for, at hun i den grad har sine meningers mod og virkelig brænder passioneret helt ind i hjertet for de ting, hun mener, at jeg ikke kan blive rigtig træt af hende. Heller ikke når jeg er uenig med hende.

Selvom Send Mere Sex er medforfattet af Trine Appel er det fælles for begge bøger, at der er ret meget Bjarup Riis i dem.

Til gengæld får man set lidt det hele af begge damer på bogens forside...!


Jeg følte i hvert fald, at jeg kom helt ind under huden på sidstnævnte, mens jeg fulgte Helene Sandholms op- og nedture i arbejdslivet, sexlivet, parlivet, moderlivet og underlivet.

På den måde føles bøgerne næsten selvbiografiske, selvom jeg naturligvis ikke tror på, at de damer har været ude for alt det, der sker med hovedpersonen - men jeg er sikker på, at de tilsammen kender nogen, som har.

På den måde bliver bøgerne både meget personlige, men også en samling af en hel række kvinders problemer, oplevelser og utrolige livssituationer, der i stedet sker for én kvinde; hvilket tilfører bøgerne et komisk/tragikomisk element.

Overordnet blev jeg i hvert fald godt underholdt, og selvom begge bøger er ret hæsblæsende og måske ville gøre sig bedre som filmmanuskripter end som bøger, så kunne jeg sagtens finde på at anbefale dem videre.

Måske er det dem, du skal have med på ferie eller til stranden til sommer (hvis det nogensinde bliver vejr til andet end at fryse ihjel der...!)?

13 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet