søndag den 1. juli 2012

At lære det

Skal vi ikke lige snuppe en dejlig solskins-top-5 oven på en dejlig dag? Jo, vi skal da!

Her er den:

Top 5 indsæt-selv-slutningen-på-denne-sætning:

"Så kan jeg lære at...":

1) Huske at smøre barnet ind i solcreme, men glemme mig selv...!

2) Have åndssvagt sart, tæt-på-vampyr-agtig, solskinsfølsom hud,

3) Have et barn, der er overdrevent glad for gyngerne og for nuttet til at sige nej til,

4) Tage en halter-top på på legepladsen...

5) Tage en bikinitop på under toppen, der har tykke bindebånd ned af ryggen...!(!!!)



Og må jeg have lov at tilføje, at E! i denne weekend har fået 2 kindtænder (det barn får altid 2 tænder på en gang! Symmetrisk, men næppe hensigtsmæssigt!) og at der formentlig er flere på vej.

Hun er vågnet hver time hele aftenen og med min ryg bliver natten virkelig et tæt løb om, hvem af os der får mindst søvn.

Jeg tror at svaret lige meget hvad er mig...!

Dummebøder er dermed overflødige. Men eftersom skaden jo er selvforskyldt og dybt, dybt tåbelig, modtager jeg gerne et BUH-råb eller to...! :-S

26 kommentarer:

  1. Av av, og hvor er det skønt, at vi hver sommer tror os uskoldelige... Du er helt sikkert ikke den eneste ;-(

    SvarSlet
    Svar
    1. Jamen altså! Det er jo dumt med dumt på, at jeg bare er stupid nok til at huske barnet og glemme mig selv. Lidt ligesom når man ikke kan få bordopdækningen til at passe, fordi man glemmer, at der også skal være en tallerken til sig selv? Argh, jamen altså!!

      Slet
  2. Husk den solcreme, den er vigtigere end man går og tror. Jeg kan sagtens komme med formanende ord om hvorfor, men jeg undlader - jeg tænker du har lært lektien.

    Sådan havde min store det også med tænder, 2 af gangen (samme sted i enten over- eller under mund). Den lille har også fået to af gangen hver gang indtil nu, men har på mystisk vis sprunget hjørnetænderne over..?!

    SvarSlet
    Svar
    1. - Og det sjove er, at jeg faktisk plejer at være familiens solcreme-nazist! E! får f.eks. knapt nok lov til at kigge ud af vinduet uden at være spartlet helt hvid...!

      Det er så spøjst med de tænder, det er helt det samme med E!, også det med at springe hjørnetænderne over. Men de kommer vel på et tidspunkt...!

      Slet
  3. Av av av. Det gør så psykonas at blive forbrændt. Jeg bliver det også konstant - selv om jeg virkelig er (blevet) emsig med solcremen. Blame it on the skummetmælksfarvede hud, jeg render rundt med...

    Fin tusch i øvrigt (ja, også mandens). Jeg vil også have en - kan bare ikke helt finde ud af, om jeg er ude i skulder eller håndled...

    God bedring med tandfrembruddet. Det gør sq nok egentlig lige så ondt som en solskoldning, nu jeg tænker over det...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep; solskoldning er ligesom tømmermænd; det bliver lissom lidt værre af, at man ikke har andre end sig selv at bebrejde...! :-/

      Og tak - ja, jeg kan huske dit indlæg om bodyart-overvejelserne. Min er lavet i år 1752, da jeg blev 18 år. Derfor skal den snart farves op (trænger. Gevaldigt) og så kan jeg sidde og kigge designs samtidig; jeg vil gerne have noget mere og gerne E!-relateret... (...*blog-cliffhanger*...)

      Slet
  4. Hi hi hi :-D Sikken humor du har - kan bare lide hvordan du skriver om tingene og om denne "stupid" situation :-D
    Hvis det kan kan være til trøst - du er ikke den eneste, der kommer i den "stupid" situation :o)
    Vh

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet