tirsdag den 10. juli 2012

Sommerhår

Min søster er verdensmester i hår.

Eller; hun har ganske vist ikke vundet guld ved VM endnu, men hun er en vildt dygtig frisør, som har (vundet alt andet...!) konkurreret i DM og VM og vundet et utal af medaljer ved begge.

Til efteråret deltager hun i VM igen, og jeg hepper naturligvis!

I weekenden havde vi besøg af hende, og så fik jeg sommerhår:



Som i alle andre sammenhænge er "efter"-billedet en hel del smukkere end "før"-billedet:

Sølvpapirsheksen slår til, når du mindst venter det...!

Direkte skelsættende blev det dog, da husets yngste fik sin første klipning!

Hun klarede det rigtig fint, gjorde E!, og det var jo ikke fordi hun skulle have mange millimeter klippet af; bare lige det yderste fehår i pande, nakke og sidekrøller, så håret får lidt form og i hvert fald bare stedvist er lige langt.



"Er du færdig? Så sætter jeg lige denne her klemme i...!"


Naturligvis skrabede vi de små, afklippede nakkehår op fra gulvet og har gemt dem til evig arv og eje i E!'s "baby's første..."-bog (I ved, sådan en, man alligevel aldrig får lavet færdig før barnet er i konfirmationsalderen...!)

I vanlig overdrevet cool frisørstil havde kunstneren naturligvis valgt at dekorere sig selv med "eventhår", fordi hun lige havde været til frisørbryllup. Og fordi hun kan! Jamen; hvis jeg havde hendes evner, ville jeg jo have noget nyt, vildt hår hver dag. Tænk bare lige at kunne ændre på garnet efter forgodtbefindende! Det gad jeg godt!

Pink City-Leopard

Jeg vil ikke gå så langt som til at sige, at hendes mega seje hår ligefrem vakte opsigt, men da vi var på Ben & Jerrys stod der tilfældigvis en frisørelev bag disken, og prøvsåligeatSE EN IS, VI FIK...!!

Billede: I <3 østerbro
Dette er 2 kugler. Jo det er!

Jeg opfordrer hermed alle til at heppe på min søster og resten af holdet ved VM. Om ikke andet, så tænk lige på, hvor stor en is, jeg får, hvis jeg kommer slæbende med en guldvinder under armen?!

15 kommentarer:

  1. Totalt sejt frynsegode for at følges med sådan en fiks søster! Flot hår, I har fået, både dig og E.

    SvarSlet