torsdag den 5. juli 2012

Spontan sommerhygge

Min mor siger, at man som børnefamilie altid skal sørge for at have noget "panikmad" i fryseren.

I ved, til de der dage, hvor jeg troede at han havde været i Netto og han troede at jeg havde, og den ene hentede E! og den anden kom senere hjem fra arbejde end planlagt og ingen derfor rent faktisk kunne nå at gå i Netto og handle også inden aftensmaden.

Sådan, bare som helt tilfældigt valgt eksempel...

Og det har vi naturligvis så!

Ehm, men nogle gange er det også bare helt vildt hyggeligt at købe en pizza og spise i parken.

Det var nemlig lige, hvad vi gjorde i går. Det var bare så dejligt vejr, og naturligvis skulle eftermiddagen/aftenen tilbringes på et tæppe med pizza og en travel size køletaske med medbragt grønt tilbehør, drikkevarer til børn og voksne og vandmelon og jordbær til dessert.

Så kunne far og datter også lige spæne lidt rundt og lege, rutsje og fodre duer.



Særligt i starten var duefodringen meget stille og rolig.

Så kom mit kvikke og gavmilde barn i tanke om, at hvis duer kan lide små krummer af pizzaskorpe, må de jo være helt vilde med et helt stykke pizza!

Derfor hentede hun resolut det største stykke, hendes små fingre kunne holde om, og jagtede i fuld fart de på dette tidspunk forholdsvist opskræmte duer, mens hun for at forklare dem sagens rette sammenhæng af fuld hals brølede "DET' DIG!!! DET' DIIIIG!!!" (formodentlig mente hun "det' til dig!").

Barn og due i fuldt firspring


Vi fandt aldrig ud af, om duer er interesserede i hele stykker af pizza. Ingen af de velnærede fugle havde trods alt mod til at komme tæt nok på E!

Man forstår dem godt.

13 kommentarer: