lørdag den 26. november 2011

Mig og finansloven

Jeg er ked af det.

Meget kan man sige...

Men jeg er altså seriøst glad for EL’s (mulige) aftryk på finansloven:

Jeg ELSKER ideen med den nye reklameafgift!

I Nyhederne så jeg forleden Bilkas marketingschef tude over, at der kommer afgift på deres ganske omfattende udgivelse; han begræd særligt, at det var ”synd for alle de familier, som sidder hver søndag, hele familien, og hygger sig med at bladre i Bilkas tilbudsavis”…!

...!?


...Hvem FANDEN er det?!?

Arj, seriøst, peg lige på en familie, som ”samles alle sammen” om søndagen ALENE med det formål at bladre gennem Bilkas tilbud…?!?!

Så skal jeg til gengæld pege på en familie, der burde få sig nogle sundere fritidsinteresser…!!!

Jeg kan også godt lide at spare nogle penge på dagligvarer, meeeen...!!

Og ovenstående kærlighedserklæring gælder da ISÆR, hvis det betyder, at vores sædvanlige weekend-morgen-ritual kan STOPPE med at foregå på denne måde:

Dørtelefon: ”BZZZZZ
Mig: ”Hallo
Stemme: ”rklm
Mig: ”Øh…? Hvad?”
Stemme: ”RKLM!”
Mig: ”Undskyld…? Hvad…?!
Stemme: ”Rrrr-KKlll-A-Mmm!!
Mig: “Nårh! REKLAMER? Øh, ok, nu skal jeg trykke dig ind…!

Måske skulle jeg tilføje, at jeg døjer med det uretfærdige i, at det ALTID er OS, der skal forstyrres, når nu vi f.eks. har NEJ TAK på postkassen?!

Jeg vil faktisk gå meget længere end EL og foreslår hermed, at vi forbyder det lort helt! Gevinst for miljøet, gevinst for min morgenfred og gevinst for alle de familier (…?!?!) som så får tid om søndagen til at lave noget mere fornuftigt!


Lånt af EB



P.S. Hvis man som læser sidder med en snigende følelse af, at hvis dette foregår HVER weekend, så burde jeg efterhånden kunne gætte, hvem det er, der ringer på, så har man slet ikke taget højde for min hullede hukommelse og generelt forvirrede tilstand!

13 kommentarer:

  1. Jeg vil nu altså gerne have reklamer!!!! Men derfor skal vi jo stadig have lov at have hver vores mening omkring det. Vi sidder ikke hele familien samlet om reklamerne, men jeg kan nu godt lide lige at tjekke om der skulle være tilbud på noget spændende, især her i julen hvor der skal købes julegaver. (vi for dog ingen reklamer på vores nye adresse, øv) Så måske jeg skulle få et skilt hvor der står: Reklamer JA tak. ;-P

    kh Kristiane

    SvarSlet
  2. Hehe, jeg har intet imod, at folk gerne vil have reklamer; jeg kan sagtens huske som barn at have sat krydser ved stort set ALT legetøjet i julelegetøjskatalogerne ;-)

    Jeg morer mig bare over min (manglende) hukommelse og over Bilkas (manglende) argumenter

    SvarSlet
  3. Ha ha, kan jeg nu også godt forstå. -og jeg læser nu heller ikke halvdelen af de reklamer der kommer ind af døren, så på mange måder er det jo et spild og slid på miljøet.

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet