torsdag den 7. juni 2012

Taking the Liberty

Jeg ved det godt; Liberty er noget fedt stof.

Men et eller andet sted er det altid en afvejning, om noget er så ekstra meget fedt, i forhold til, hvor meget mere, man skal betale for det, i forhold til gennemsnitsprisen.

Sådan lidt; kage er godt. Jeg vil gerne give en del flere penge for kage, hvis der er tale om en brownie fra Lagkagehuset (nu bare lige for at tage et eksempel, et helt tilfældig ét, jeg er IKKE LKH-browniejunkie! Ret meget... Længere), men ikke f.eks. 150 kr. mere (who am I kidding? Hvis man kunne købe de brownies i metermål ville jeg lægge hele min løn i den biks...!), vel?

Hvorom alting er, så mangler E! sommerbukser, så jeg drønede straks til symaskinen. Og i garnkurven.

Og vupti; nu er der forholdsvist hurtigt syede sommerbukser i lækkert let bomuld, og med små hæklede lommer i økologisk bomuldsgarn.



Lige til sommeren (hører I, vejrguder? S-o-m-m-e-r-e-n, blev der sagt!)



Bukserne er syet af noget (ikke-Liberty-like) stof, jeg købte på ferie sidste år for ingen penge! Sådan, 25-30 kr. pr. meter e.l. Heldigt, at der var god plads i kufferten til en meter stof eller to. Eller 10...!



De hjerteformede perlemorsknapper er nogle, de har hos min garnpusher i Fiolstræde.

Mønsteret til bukserne er Onions, men med ca. 3 cm. længere ben og 4 cm. længere foroven, der så bukkes ned til 2 løbegange øverst, så det bliver mere behageligt om den lille vom.



Poseeffekten ved anklen er blevet rigtig god, synes jeg, og lommerne er en kær lille detalje.

Det bliver skønt at hælde E! i sommerbuksen og samtidig vide, at der er bukser for ca. samme pris som en lille softice uden drys.

Hvis dette indlæg virker en smule længselsfuldt efter sommer, er det nok ikke et tilfælde.

9 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet