mandag den 18. juli 2011

Jeg har fået en BLOG AWARD! Juhu!

Tænk! Jeg har modtaget en blog award fra Anna Weinreich, som er forholdsvis nystartet blogger (som jeg selv!), og som har en lækker blog om boligindretning, home design og farver.

Jeg er beæret over, at hun har tænkt på mig, og siger tusind tak for skulderklappet!


Reglerne for awarden er:
1. Man skal linke til den man har fået awarden af.
2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere der har færre end 100 faste læser.
3. Man skal svare på 5 spørgsmål.

1. spørgsmål:
Hvorfor begyndte du at blogge ?
Jeg har blogget i årevis! Bare inde i mit eget hoved...! Da jeg blev mor og fik lejlighed til at få lidt mere afløb for mine krea-trang end min tidligere mindst-45-timers arbejdsuge tillod, mente jeg, at det måske var på tide, at andre end jeg kunne læse, hvad jeg bloggede...!

Og så har jeg nogle gode veninder, som er rigtig dygtige bloggere :-)

2. spørgsmål
Hvilke blogs følger du?
Se gerne min blog-roll -->
Jeg startede i sin tid med at følge "Kreakuller og Krudtuglen", fordi [se ovenstående svar]!

Derudover er jeg altid glad for enten at finde inspiration i krea-universet, eller for at finde stærke kvindelige bloggere med humor og deres meningers mod (eller begge dele på en gang!).

3. spørgsmål
Favoritfarver?
Det er svært, for det kommer meget an på, i hvilken sammenhæng!
Jeg elsker f.eks. at klæde min baby i tøsefarver, lyse om sommeren og mørkere om vinteren (jeg har f.eks. en masse lækkert garn i en dyb mørkelille/aubergine, som jeg eeeelsker!).
Jeg synes også, at mange retro-farver er fede, og jeg er særligt glad for støvede farver (gammelrosa, misty blå og mat flaskegrøn osv.).

4. spørgsmål
Favoritfilm?
Jeg ELSKER film, og kan umuligt finde en favorit. Det kommer an på humøret!
Alt fra "The usual suspects" til "Borte med blæsten", fra "Leaving Las Vegas" over "Pretty Woman" og til "Dodgeball". De sidste to kan jeg - i øvrigt - recitere alle replikkerne fra (jeg SAGDE jo, at jeg elsker film!)

5. spørgsmål
Hvilke lande vil du besøge og hvorfor?
Jeg har boet i Vietnam og tager gerne tilbage dertil - pga. gensynsglæden og den store oplevelse det er, at være i et så dybt anderledes og dog charmerende land.
Derudover er jeg i Tyrkiet en gang om året - fordi vi har venner dér, og fordi jeg er vild med landets humor og skæve logik.
Til slut vil jeg gerne fortsætte vores decembertradition med at tage til Berlin og opleve en fantastisk by midt i den glade, frostklare julestemning.

Nu er der vist kun tilbage at give awarden videre!

Og jeg vil gerne give den videre til:

Fru Sole - Hyggelig og glad stemningsfuld blog med dejlige krea-projekter og sød humor.

Puslefanten/Heidi Clara - Lækker, lækker blog, hvor der trylles med garn og kager og meget, meget andet HELT fantastisk! (Endelig en "projekter-igang"-liste, som er lige så lang som min, hehe).

Mette/Strikkehjørnet - En vaskeægte strikke-blog! Det er så dejligt at kunne følge med i, hvad der er på pindene lige nu, og få føjet (endnu flere!) strikkeprojekter til to-do-listen.

Agnethe - Lækre, flotte kager og en hyggelig blog med lidt af hvert (ligesom min!), og så læser vi begge Julia Lahme-bøger og griner :-)

Fru Vesti/Morsbutik - Meget alsidigt kreativt menneske - masser af inspiration at hente på bloggen, også igennem de skønne billeder.

Rigtig stort tillykke til jer alle sammen! :-D

10 kommentarer:

  1. Uuuhh 1000 tak fordi du tænkte på mig! Jeg samler blogstafetten op lige så snart jeg er landet i DK igen.
    Kram fra de Svenska Skoga

    SvarSlet
  2. Tusind tak fordi du har fulgt med hos mig og synes jeg skulle awardes :D Jeg har taget stafetten videre hos mig og glæder mig til at kigge endnu mere på din blog også :D

    Knus Agnethe

    SvarSlet
  3. Kære Maria. Tusind tak for at du har tænkt på mig og undskyld, at jeg først reagerer nu, men jeg har først set det nu. Jeg er vældigt beæret og skal forsøge at sende den videre.

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet