onsdag den 20. juli 2011

Krea-to-do-liste



Krea-guruen Maiken har udfordret mig til at vise min krea-to-do-liste frem.

Nu er en kvindes to-do-lister jo næsten lige så private som hendes strækmærker, men ok så!

Jeg har måttet tage både igangværende og fremtidige projekter med på listen, og skal naturligvis nok spamme jer alle med blog-indlæg om listens punkter, efterhånden som der sker noget...

Men vær advaret! Nogle af projekterne ligger et stykke ude i fremtiden, da vi rejser på ferie snart (jaja, det skal jeg naturligvis nok OGSÅ blog-indlæg-spamme om...!).

Listen (status med lilla):
  • Sy solsejl til klapvognen (stoffet er klippet og skulle have været syet i weekenden, men min mors symaskine blev vred, knurrede af mig og åd det!!)
  • Udføre halvkompliceret kirurgisk indgreb på E!'s putte-Ælling, som er skadet i ryggen og lækker (spiseligt, åbenbart!) bamsefyld (nålen er trådet...!)
  • Strikke "Logo"-trøje færdig til babyen ("logo" fordi det er de påbegyndte retmasker, jeg har brugt til min blogs logo-billede)
  • Skrue tiden 3 mdr. tilbage og begynde på dette fede retro sommersæt fra Pickles, som E! så kunne have (haft...!) på denne sommer...! (Ja...! Øh...!)
  • Sy et eller andet - ligegyldigt hvad - af dette søde sommerstof, jeg faldt for ved sidste stof-køb (mit er dog gult med små blå blomster):                     (Tja, stoffet er jo købt!)  
  • Sy mvh. sengerand til tremmeseng (hvorfor får man ikke en advarsel, f.eks. 2 mdr. før ens baby bliver for stor til sin vugge med tilhørende sengerand, så man kan nå at sy en ny og større?! Lige nu sover barnet næsten sengerandløst. Ring til børneværnet!)
  • Hækle små hagesmække (og en endelig afgørelse af, hvad dælan "hagesmæk" hedder i flertal!??! Jeg har en opskrift, jeg rigtig gerne vil prøve!)
  • Bage en prøve på en jordbær/rabarbertærte, jeg lige har fundet opskrift på (jeg æææælsker rabarber!!)
  • Sy en prøve på en barnefrakke, jeg har fået en (norsk!) opskrift på af min mor (har opskriften, mangler alt andet - inkl. at forstå tilstrækkeligt norsk...!)
  • Tilføje mange flere billeder i genbrugs-rammer til vores anevæg (jeg mangler både at finde flere rammer og at lokke flere gamle billeder ud af div. familiemedlemmer)
  • Sidst, men bestemt ikke mindst: Min sofa skal ombetrækkes. IGEN. Sofa købt brugt i 2009, ombetrukket, uheldigt beskadiget kort efter, og så har den ellers været igennem en flytning, 6 mdr.'s amning og en ukristelig mængde babyrelaterede brugsskader. (Lynlåse, ekstrafyld og stof er købt, grovklippet og ligger og griner af mig i min krea-reol!)
Pyh, det er faktisk helt god mentalhygiejne med sådan en liste!

Realistisk set når jeg dog kun de to mest presserende punkter (dvs. de første to) på listen, inden vi rejser på ferie...

Desuden er der også lige en del før-ferie-reparationer osv. (som f.eks. at sy hæklede blomster henover hullerne i klapvognens myggenet, lave et par bukser om til shorts osv. osv.)

Det skal dog ikke forhindre mig i at sende udfordringen videre til Heidi Clara med Puslefanten, som helt sikkert har gang i noget lækkert!

13 kommentarer:

  1. Haha, guru er vist fuldstændig vanvittig overdrevet! Glæder mig til at se de færdige resultater. Flere af mine har altså også længere udsigt, men Rom blev jo heller ikke bygget på èn dag...

    Kan godt lige din betegnelse "uheldigt beskadiget". Fnis.

    SvarSlet
  2. Uha.... Sikke en liste.
    Men det gode er jo at det jo ikke er meningen at man nogen sinde skal blve færdig med sin to-do liste ;)

    Punktet med det norske kan jeg sikkert hjælpe med.
    Du skriver bare, så oversætter jeg ;)

    Kh
    Kathrine

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet