søndag den 25. september 2011

Kært barn har mange navne

Lånt her
"Hedder hun "E!"...?!"

Naturligvis hedder E! ikke i virkeligheden E!

Jeg ved godt, at mange synes, det kan være lidt underligt og på en måde upersonligt, når man anonymiserer på sin blog, og jeg er i princippet faktisk enig.

På den anden side forstår jeg også godt dem, som vogter deres families identitet lidt mere nidkært - det kan der jo være mange gode grunde til.

Min egen grund er, at E! hedder noget lidt specielt (måske ikke for Østerbro og omegn, men på landsplan er der kun ca. 5000 mennesker med dette navn), og da jeg har et job, der gør det ønskeligt ikke at give sine kontaktoplysninger til alle og enhver med adgang til google, har jeg valgt at kalde hende E! - her på bloggen, i hvert fald.

Udråbstegnet er baseret på hendes personlighed (jaja, man er vel sin mors datter??) og på det sjove sammenfald med underholdningskanalen E!.

For meget kan man sige, men E! er sgu en underholdningskanal! Jeg ved i hvert fald ikke, hvad dælan jeg gjorde med min tid, før jeg fik hende?!

I daglig tale hedder hun jo desuden også mange andre navne end sit eget; Lillefis, Skattemås, Havregrødsfjæs, Junglebarn, Slumrebaby, Brokkebarn, Puttesnutte, McSultensen, Babydyr, Blemås osv. osv.

15 kommentarer:

  1. Jeg synes det er fint at værene om sit privatliv - jeg river mig selv i håret når jeg ser en blog "nu rejser vi sydpå i 14 dage" - jeg tænker øh fint, dit navn og tilmed bynavn står ofte i "om mig" præsentationen - så er der da rig mulighed for den slags gæster igen ønsker at have imens man holder ferie sydpå!

    Så respekt for E :)

    SvarSlet
  2. Hehe - også respekt til E! herfra. Kender jo godt til det der med semi-anonymiteten; Øglen og Varanen hedder jo heller ikke Øglen og Varanen i virkeligheden ;-)

    Men synes egentlig ikke, at det er upersonligt eller underligt, når en blog er (halv)anonym. Faktisk synes jeg, ligesom Michelle ovenfor, at det er mere 'underligt', når folk fremstår med navn, adresse og hele familiealbummet frit tilgængeligt. Men det står heldigvis enhver frit for at gøre, som man vil - så længe jeg bare får lov til at være anonym, så er jeg glad og tilfreds :-)

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet