mandag den 5. september 2011

Top 5-uge! Dag 1: 5 ting til to-do-listen

Juhu!

Hvem elsker ikke lister?!

Derfor afholder jeg min helt egen personlige Top 5-uge i denne uge!

Følg med på bloggen, hvor der vil være en ny top 5-liste hver dag.

I dag er det (mumle-mumle... endnu et ligkistesøm...!) en krea-relateret top 5, nemlig:

Top 5 tilføjelser til min Krea-to-do-liste! (se den gamle her)

1) At strikke noget til babyen af dette lækre Merino, jeg købte i Italien:



2) At sy en efterårskjole til E! af dette blomstrede babyfløjl:



3) At strikke baby-sokker! Og muligvis også nogle voksen-sokker... I hvert fald går vi en kold tid i møde, og uldsokker skal der til!

4) At sy sofapuder. Allerhelst ville jeg bare købe nogle fra Susanne Schjerning, f.eks. her, men selvom de er på tilbud, bliver det jo alligevel hurtigt på den forkerte side af en pris, man kan købe maaaange bleer for!

Men alligevel... Grraaaaoow, for nogle lækre puder!


5) At strikke noget lignende denne bolero (str. 2 år), som jeg har spottet hos Benetton, men som jeg ikke købte pga. "Arj-det-er-strik-det-kan-jeg-garanteret-strikke-selv-meget-billigere"-forbandelsen. I naturfarvet kommer den til at passe glimrende til kjolen fra punkt nr. 2...! 

24 kommentarer:

  1. Jojo, lister kan man altid bruge. Sjov ide at vise dem frem. Men betyder det også at du skal lave det der i løbet af denne uge eller hvad??!! Chok så herfra!!

    KH

    SvarSlet
  2. Kære Maria,

    Hvis du nu er nødt til at "øve" dig et par gange på at få boleroen heeelt rigtig - så sig lige til, hvis du skal af med et af prøve-eksemplarerne, især hvis du er kommet til at lave det for stort ;-)

    Bedste hilsner, Signe.

    SvarSlet
  3. Argh! Anne! Nej, det ved Gud...! Det kommer til at tage mig år og dag at færdiggøre (også) denne nye tilføjelse til krea-listen, og jeg har kun ca. 1 uges barsel tilbage, så eh...! Bare rolig! Men jeg skal nok opdatere på de langsomme frem- og tilbageskridt ;-)

    SvarSlet
  4. Hej Signe

    Hehe, mjo... Hvor meget for stor ville jeg så skulle lave den, f.eks.? ;-)

    SvarSlet
  5. Fnis, den forbandelse rammes jeg altså ofte af! ;)

    SvarSlet
  6. Kære Maria,

    Njåhmenjotjah, så'n ca. str. 3-4 år ;-) (Det må eddermanme kategoriseres som en fejlstrikning, I know, og med de flotte og perfekte ting, du i øvrigt fremtryller, så er du nok nødt til at drikke dig en kæp i øret for at strikke så meget forkert, ha ha!)

    Bedste hilsner,
    Signe.

    SvarSlet
  7. Kære Maria,

    Argh, mit indlæg forsvandt. Det indeholdt bl.a. noget med, at du nok - med dine formidable strikkeevner in mente (læs: du strikker da aldrig forkert/for stramt/for løst) - ville være nødt til at drikke dig en kæp i øret for at strikke så meget "forkert", vi er nemlig ude i en str. 3-4 år ;-)

    Bedste hilsner,
    Signe.

    SvarSlet
  8. Så var de der sørme alligevel, indlæggene, og jeg nåede også at sende dig en mail. Beklager min spamming!

    SvarSlet
  9. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet