tirsdag den 4. oktober 2011

Blog-award

Det er første tirsdag i oktober, de folkevalgte har åbnet ballet og jeg er begravet i arbejde!

Dog ikke så begravet, at jeg ikke lige kan kigge frem og råbe

TAK!

Jeg har nemlig fået en blogaward!

Nej, det er løgn; jeg har fået FLERE blogawards!

Juhu!

Jeg ved godt, at der kører mange blogawards og andre blog-"lege" rundt i systemet, men jeg bliver altså barnligt, smånaivt, halvrødmende SUPER glad, hver gang nogen er så fantastisk søde at tildele mig sådan en!

Så utroligt mange kram til de skønne kvinder bag bloggene Pisserendens PippiFru Millas Cupcakes, Signes Cat og Mange bække små, som har givet mig disse fine awards:


Egentlig er jeg rigtig glad for, at jeg er så heldig at have gjort mig fortjent til begge, og det er også grunden til, at jeg har slået dem sammen i ét indlæg:

Jeg ved godt, at min blog er en værre rodebutik!

Jeg ville helt sikkert få flere læsere, hvis jeg bare kunne holde mig til et tema eller et par få gentagende emner, så jeg kunne ramme et bestemt segment. F.eks. en ren krea-blog, en madblog, en hverdagsblog med origami på toppen eller noget helt fjerde.

Min blog er et mærkeligt sammenrend af impulser og halvforvirrede tanker, meninger og skæve observationer, og så er der også en hel del kreativ energi og inspiration bag foretagendet.

Men sådan er det: min blog er et godt billede på, hvad der er på indersiden af mit hoved. ROD!!

De gode nyheder er så, at hvis man som læser kan overskue at træde ind over min blog-dørtærskel uden at falde over en bog, stikke sig på en strikkepind og glide i en vingummi, så er her lidt for enhver smag.

Og hellere rod i hovedet end et rent (blog)helvede (eller hvad-det-nu-er-man-siger).

Så vidt snik-snak, nu til selve award-delen!

 - At takke og linke til de skønne givere (er gjort, scroll opad...)

- At give videre til 8 blogs, man for nyligt har opdaget.

(... Hjælp, 8 er mange! Jeg har et fuldtidsjob! Og en baby, som kræver mindst 1½ times uforstyrret nuttethedsobservation! Tror at jeg nøjes med 4, det er set før!)

Jeg har valgt:
1) Hobbyamok; en virkelig hyggelig blog fra en meget aktiv og kreativ blogger med nogle skønne børn.

2) 3. sal til højre; en skøn blog med en fed stil fra en blogger med en dejlig, lun humor (jeg griner også af postkassehumor. Og så bor jeg også ALTID på 3. sal!).

3) Karoline-med-K; svært morsom blog (with substance! I tell you) og jeg er VILD med Karolinepigens ærlige ligefremhed. Hun ville være en god mig, hvis hun ikke var så fantastisk godt til at være hende selv.

4) Hos Maj; totalt overlegen kreablog med bl.a. strik, hækling og sublim mad (minder mig om, hvorfor alle mine opskrifter hedder noget med "nem", "hurtig" og "enkel", og ikke ser så overskudsagtige ud som Majs?!).

Tadaaaa; og så til sidst de der 8 ting, som jeg skal fortælle om mig selv:

1) Jeg begynder at tude HVER gang jeg ser klippet, hvor Kennedys søn gør honør for sin fars kiste. HVER. ENESTE. GANG! Tud med her.

2) Jeg er muligvis den eneste i Danmark, som ikke synes at Linda P. er ret sjov eller at Nephew er specielt gode. Sorry!

3) Min tommelfinger kan bøjes i en 90 graders vinkel - begge veje! (Jo, den er god nok... Oplysningen, altså. Tommelfingeren kan man godt blive i tvivl om, når man ser tricket)

4) Jeg er dronningen af overspringshandlinger! Det burde være genstand for videnskabelig undersøgelse, hvordan det er lykkes mig at slæbe mig igennem et studie og bibeholde et job!



5) Hvis jeg skulle have valgt en anden uddannelse, ville jeg have valgt psykologi. Og efter i dag at have talt i telefon med en psykolog i embedets medfør er jeg EKSTRA glad for mit valg...! (MENNESKE!!! Så vælg dog et udsagnsord og kom ud med det! Jeg har travlt!!!)

6) Jeg vil give min (næste) førstefødte til den, der kan fortælle mig det grammatisk korrekte og endegyldige svar på, hvad "hagesmæk" hedder i flertal?!?! Nej, seriøst?!?! Smække eller smækker?! Det hele lyder helt galt!!

7) Jeg synes selv, at jeg har ret smukke øreflipper.

 8) Jeg har et naturligt medfødt talent for at skyde. Hvilket er dybt sært, eftersom jeg er ekstremt nærsynet; jeg kan ramme ting meget præcist, men jeg kan ikke se, hvad jeg rammer. Gud har humor...!

16 kommentarer:

  1. Tusind tak for awarden og kommentaren Maria :-)
    Jeg har svaret med de spændende hemmeligheder om mig i et tidligere indlæg, du får linket her: http://karoline-med-k.blogspot.com/2011/05/7-ting-om-moi.html
    Dengang var det mærkeligt nok 7 ting, så det kunne være jeg skulle lave et nyt indlæg med en sidste ting på :-)

    SvarSlet
  2. Nej, du er ikke den eneste i Danmark da ikke synes Linda P er morsom

    SvarSlet
  3. Hej Søde! Tillykke til dig for dine awards, - og tak for at du sender den videre til mig :-) Men hvilken en er det lige jeg skal bruge/sende videre? Må jo nok indrømme at dit indlæg er lidt rodet, - men MEGET mere sjovt end Linda P :-) Og det er sådan det er bedst :-)

    SvarSlet
  4. Karoline: Det var så lidt; du har fortjent den.(Og vi hører altid en til ting om dig, hvis du er frisk ;-) )

    Camilla; Thank God, en lidelsesfælle ;-)

    Carina: Den kreative, synes jeg! Ja, indlægget er rodet; hvad hovedet er fuldt af, løber bloggen over med. Hehe.

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet