søndag den 30. oktober 2011

Rigtige mænd...

Top 5 tegn på, at din mand er på barsel


1) Du sidder på arbejdet og modtager overdrevet nuttede mms'er af ham og barnet, som slumrer i gyngestolen, leger i et hjemmebygget papkassefort eller spiser leverpostej - fortrinsvis med panden. Til gengæld har han gjort rent og købt ind, når du kommer hjem fra arbejde, hvilket bestemt ikke var tilfældet, da barslen havde omvendt fortegn! (måske er han faktisk bare bedre til at være på barsel end undertegnede...?!?).



2) I søndags kom han til - midt i et fyldt S-tog - at prikke DIG i panden og udbryde BUGGERLI-BUGGI!!, fordi han i et kort sekund tog fejl af dig og barnet...!

(... Den er vi nødt til lige at lade stå et øjeblik...!)

3) Du har 2-3 forskellige lede ørehængere kørende på repeat i hovedet, som HAN har smittet DIG med (og ikke omvendt, som det var i foråret), ved at nynne sange fra E!'s rytmik-hold.

4) Han udvikler en masse seje far-moves, så du nu ikke længere har patent på at være barnets tryghedsperson/humørklovnkildegriner/yndlingsvoksen. Og du har (næsten) ikke noget imod det...



5) Han er hverken blevet klippet eller barberet, siden barnet blev født. Og du synes, at relaxed dad-looket er det mest sexede siden Brad i stramme jeans i Thelma & Louise. Grraaow!

17 kommentarer:

  1. Hehehe, oh YES hvor kan jeg huske det... (Også det der med rengøringen, men det er nok fordi at Thomas ikke er på Blogger ;) )

    SvarSlet
  2. Ha ha ha må lige grine lidt af kommentaren:"Men det er nok fordi at Thomas ikke er på Blogger ;)" -og synes bare det SÅ skønt at faderen også for lov at komme på barsel, det var han også herhjemme. (måske derfor Mikkel er bedst til at sige FAAAAAAAAAAAARRRRRRR!!! ha ha)

    SvarSlet
  3. @Karoline: Ja, det er typisk; man køber en sofa til flere tusind kroner, og så gider de kun at lege med papkassen! (eller...!) ;-)

    @Sole: Haha, true: det gælder om at holde manden VÆK fra blogger. Og måske vinde i Lotto og forsøge at overbevise ham om, at permanent hjemmegående far er det nye sort...? :-D

    @Kristiane: Hehe, fantastisk! Kan godt se, at det er handy, særligt om natten! ... "han kalder vist på dig, skat!!" *fnis*

    SvarSlet