onsdag den 12. oktober 2011

Så' der strik

Jep, den er endelig blevet færdig, den lille strikkede sjælevarmer i Puno Gepard, som jeg startede på her.

Og her er den så:


(Omend det var nemmere at få modellen til at sidde stille, dengang, I ved, før hun begyndte at kravle rundt og rejse sig ved møblerne osv...!)

Nå, men sjælevarmeren er et hit: den er rigtig dejlig lun og blød.

Så lun og blød, at den forfrosne decemberbaby forsøgte at stikke af med den på:



"Nå, men hej-hej...!"

Jeg fik hende dog overtalt til at aflevere, så jeg lige kunne snuppe et billede af kreationen uden barn i (dog med + hund)


Ææææh, og nu ville det jo unægteligt have været smart, hvis jeg imens havde skrevet ned, hvordan jeg strikkede den, i stedet for for hver pind at tænke "ah, det husker jeg jo nok...!" når det modsatte jo er lige så sikkert som at Pia Kjærsgaard er sur i tv.

Jeg husker det helt sikkert! Men nok først, når jeg har strikketøjet i hænderne og er i gang.

Hvilket bringer mig til 2 gode nyheder:

1) Jeg planlægger at lægge en DIY med sjælevarmerstrik på min blog!

2) Den sjælevarmer, jeg er nødt til at strikke for at kunne gøre dette, kan jeg jo så passende give-away'e (eller hvad det nu end hedder som udsagnsord...!)

Så alt i alt: stay tuned på bloggen!

15 kommentarer:

  1. Uh, god ide med en sjælevarmer DIY! Er opskriften så nem at undertegnede kunne prøve at lave den selv? Kunne være et godt projekt at lave hos svigerfamilien i juleferien... (Jaja jeg tænker forud)

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet