onsdag den 5. oktober 2011

"Social-", ja. Men "realisme"...?

I vanlig sofahjernelam stil ser jeg fantastisk tv:

"Familien fra Bryggen"

mens jeg holder vejret i spænding:

Linse prøver bh'er, og det er SÅ mærkeligt, for de er tilsyneladende alle sammen for små...?!?!

Jamen?! Hvor i den grad dybt overraskende og fuldstændig uventet??!


Lånt her


Umiddelbart har jeg et forslag til, hvordan man kunne løse dét problem...!!

Gammelmor er i gang med at ombetrække sit stamsæde fra sit stamværtshus (se dér er et krea-projekt, jeg nok trods alt aldrig får brug for at gøre hende efter!), fordi det er blevet for slidt til at kunne sidde på.

Forstå mig ret, for jeg føler mig jo glimrende underholdt af programmet; men er jeg den eneste som tænker, at det program bare ville have været meget anderledes, hvis Mikkel f.eks. var blevet skadet i en ung alder og derfor aldrig havde fået så meget succes?

Så ville det nok lige have været på den forkerte side af grænsen mellem "uskyldigt og ganske morsomt" og "problematisk, bekymrende og uetisk at udstille i den bedste sendetid"?

Hvad skal man sige? Tak for dit talent og held, så jeg kan få lov til at grine af din kriminelle søster...?

12 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig med dig, hoppede dog videre, for den dag jeg så et glimt af udsendelsen, skulle den gamle låne et par tangatrusser ved en af de unge !!! Hm,hvis hun normalt gik med dem, skulle hun vel ikke låne. Adrr, men sådan er der jo så meget.
    Så spændende er det altså heller ikke at følge med i deres liv, kontra vores. Mit er sikkert kedeligt sammenlignet med.Det skulle bare ikke ud stilles på den måde.

    kh. Lis

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet