tirsdag den 28. februar 2012

I feel pretty

Ja, "when it rains it pours!"

Nogle gange hjælper det at beklage sig; så føles problemerne mindre.

Og nogle gange hjælper det at beklage sig i Blogland; så hører Shoppingguderne måske ens bønner, og belønner en brudepigekjolesøger med ikke 1...

Men hele 2 (TO) fantastiske og anvendelige kjoler!!

Først fandt jeg et vidunder hos Flossy and Dossy.

Hvorfor ledte jeg ikke der først?! De laver smukke, seje og anderledes kjoler - vintage style.

Perfekt til bryllupper!

Så jeg lagde straks billet ind på denne smukke sag:




Den hedder "The Verity Vintage" og er da alt for lækker!

Øh, men ca. 10 timer efter var jeg lige et smut forbi Magasin for at købe en fødselsdagsgave, og TÆNK! Så faldt jeg direkte ind i et stativ med Karen Millen til under halv pris!

(Måske er der stadig nogle tilbage i din størrelse? Sid ikke bare der, løb!! LØØØØB!!!)

Og så var jeg jo nødt til at købe denne her:



 - som unægtelig også er virkelig fin! (Se detaljer på Karens hjemmeside; her)

Nu er det så, at man har brug for 2 X-kromosomer for at forstå logikken, så hold på hat og briller!

For faktisk er det rigtig smart at have to kjoler til en begivenhed i dette tilfælde! For det viste sig jo at være en sund og ansvarlig økonomisk beslutning, for en krone sparet er jo som bekendt en krone tjent, og eftersom jeg har sparet så mange penge på kjole nr. 2 (i forhold til, hvad den ellers ville have kostet, forstås), så har kjole nr. 2 faktisk betalt for kjole nr. 1 + et overskud!

Så for de af jer, som sidder og regner med derhjemme; jeg har nu fået 2 lækre kjoler OG har tjent flere hundrede kroner på det!

Det er da win-win-og-win!  

18 kommentarer:

  1. Nøjjjj, de er flotte begge to! Og jeg er HELT med dig på win-win-win-logikken! Desiden er det slet ikke så tosset at have to kjoler, for tænk nu, hvis du spildte på den ene?! Så kan du jo bare lige smutte ud og skifte. SÅ smart! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, ikke?

      Slå da lige et smut forbi Maga eller internættet og forsyn dig, mens tid er! Man kan godt ha' Varan på slæb begge steder (lokke-lokke) ;-)

      Så er min eneste bekymring snart, om jeg kommer til at outshine bruden, hvis jeg (som den eneste) skifter fab kjole midvejs...?

      Slet
  2. Årh hvor fint! jeg tror at nr. 1 vil passer SUPER godt med Josefines kjole men nr. 2 er også vildt fint!

    SvarSlet
  3. Dejligt du fandt en (nå nej, to) kjoler til dagen. I USA skifter de også tøj midt under festen, så måske du også skulle gøre det. Ellers må du jo gemme den ene til en anden go gang, hvis du altså kan vælge!?!?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, ja så må vi bare håbe, at bruden ikke følger mit eksempel! Så får jeg nok et bistert blik af hendes mand OG deres bankrådgiver...! ;-)

      For åhja, det er lige det med at vælge. Men du har ret; det er vild luksus at have valgmuligheder; så kan jeg lige bestemme outfit efter dagsformen :-D

      Slet
  4. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet