lørdag den 11. februar 2012

Men ellers går det godt...!

Ja, ok...!

Først blev jeg syg.

Og det var lige præcis i weekenden op til mit 2-ugers turnusforløb, som jeg ikke kunne undvære.

Så jeg sygemeldte mig en dag og klarede resten af forløbet i langsom bedring og med god hjælp fra apoteket.

Det betød, at den ondsindede virus 2 dage efter min sygedag valgte at bevæge sig fra min hals og sætte sig i min mund (...!!), så jeg mistede smags- og lugtesansen.

Vildt tarveligt! Men ok, jeg havde sgu heller ikke rigtig tid til at spise, så fair nok. Lidt øv var det dog, eftersom alting lugtede af ingenting med røg på...

Så gik det heldigvis lidt over.

Så var straks mine bihuler under angreb, så jeg måtte lægge mig på langs en weekend, og kun til nøds var jeg klar til arbejde mandagen efter 2-ugersturnussen.

...Hvor der jo så var mere end rigeligt at lave, for HEY; jeg havde jo lige været væk i 2 uger! Mjo, nu var det jo ikke "væk" som i "med stængerne i en hængekøje på en ferieø", kunne man (JEG!) indvende, men ok...!

Jeg klarede mig da lige igennem, men da jeg så kom hjem fra arbejde mandag, havde sygdommen angrebet min mund igen, nu på en anden måde: 20-30 små blister op og ned langs siderne af tungen (ja, jeg ved det; adr!), hvilket gjorde det ekstremt smertefuldt at spise/drikke/tale/trække vejret.

Så nu havde jeg hverken tid, lyst eller mulighed for at spise og drikke. Fedt. Tak.

...Og i øvrigt; hvor led og tarvelig en virus er det lige, som målrettet angriber det organ, jeg ernærer mig ved (venligst! Jeg taler stadig om munden!)...?!

Mere hjælp fra apoteket og på arbejde tirsdag, på trods af, at jeg nu også havde forvredet min ene skulder (...!!??!?!?!!??? Jamen...!!!)

For så at tilbringe tirsdag aften med at få mere og mere feber og mere og mere ondt i bihuler og hals (igen!!), for så meget nødtvungent at sygemelde mig onsdag.

Godt så.

Mere medicin, et varmt bad og en betydelig portion stædig vilje og selvovertalelse og afsted på kursus torsdag.

Den opmærksomme læser skulle nu gerne sidde og tænke noget i retning af "Øhm, Maria? Måske en ide at skære lidt ned for det der arbejde, og så blive... du ved... rask? Evt.?".

Og jojo! Men kurset var modul 1 i en tre-årig uddannelse, som jeg har ventet på at starte på siden efteråret, og som jeg så først ville kunne starte på om et halvt år igen, hvilket ville gøre mig et halvt til et helt år forsinket. Så jeg ville have været taget afsted til det kursus, om jeg så skulle gøre det på 2 brækkede ben og med 10 vilde heste om halsen. (7-9-og-så-i-den-grad-13, forresten!!).

Sygemelding af fuldstændig enormt åbenlyse grunde i går (på trods af at jeg havde bagvagt, sorry kollegaer...!) og her er jeg så.

I gang med at blogge om sygdom, med ekstremt feberhed baby på maven.


Det kan man da vist kalde indbegrebet af "syg med syg på".

Ganske bogstaveligt talt!

23 kommentarer:

  1. Hvorfor er det er sygdom aldrig passer sammen med ens skema på arbejde. Kender det godt, hvor man prøver at udskude sygedomme for det ikke passer arbejdsmæssigt.

    Rigtig god bedring - håber du snart er ovenpå.

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh, du har så meget ret! Ikke at man nogensinde rigtig har tid til sygdom, men der er værre tidspunkter end andre...! Og DER ligger sygdommen så på lur og venter, til kalenderen i forvejen er overtegnet. Typisk!

      Tusind tak :-)

      Slet
  2. Lyder som om, du er mere end almindeligt hårdt ramt. Surt! Rigtig god bedring til både dig og feber-hede E!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, for du og jeg kan vist snart fællesblogge om vira og hvad-har-vi ;-) Tak fra både mor og datter, both "feeling hot-hot-hot"...!

      Slet
  3. Øv ven, det lyder som en benhård omgang. Heldigt at du er indehaver af verdens mest betænksomme mand som forhåbentlig kan hjælpe dig igennem... (modsat os andre der overhovedet ikke kan kapere hinandens sygdom, haha).

    God bedring til jer!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er sandt! Når det nu SKAL være (og det skal det, åbenbart...!), så er mig og E! heldige at bo på et hotel med god forplejning! Far svinger gerne gryderne, og i går trakterede han bl.a. med hjemmebagte boller :-D

      Tak for sygdomstippet! Du er en skat :-)

      Slet
  4. Alverdens god bedring herfra søde. Og ja som du selv skriver så klogt, hvis man ikke giver kroppen RO når den er syg tager det laaaaaang tid at komme over.
    Kæmpe kram herfra

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak for gode ønsker og krammer :-) Jeg kan snildt forestille mig, at du (ligesom jeg) kunne blive særligt indigneret over en virus, der rammer snakketøjet (tøhøhø!).

      Arj, men tarveligt er jo ikke ordet...!!

      Jeg forsøger at tage den med ro nu. Promise. *host-who-am-I-kidding-host*

      Slet
  5. Nej, for en tarvelig omgange!!! Her i huset kørte ungerne også med høj feber på skift. Bare ikke sjovt at ende sin barsel på den måde... Rigtig god bedring til både dig og E:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, ikke?! Øv, nej, det kan jeg godt forestille mig, og man (læs; jeg!) bliver altså lidt ramt i hjertet, når det er de små, som er syge.

      Mange tak :-)

      Slet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet