fredag den 23. marts 2012

Hvad bliver det næste?!

Undskyld...?!

Forstå mig ret, jeg elsker ubrugelige vejledninger og regler, det er garanteret en erhvervsskade.

Men helt ærligt, der må være en grænse!



Altså, hvor debil er man, hvis man ikke kan finde ud af at tage strømpebukser på?!?

Og hvis den ER så gal med én, tror vi så virkelig på, at en skriftlig brugsanvisning (omend meget pædagogisk med tegninger osv.) kan hjælpe?

3 forskellige sprog!!

Hvem er det derude, som har brug for at få fortalt, at det er smart at tage begge strømpebukseben op til knæet, før man hiver dem op til maven (modsat de stakler, som forsøger at hive den ene side op til maven, mens den anden side kun sidder yderst på tæerne, eller hvad?

Jeg tillader mig altså at tro, at langt de fleste strømpebuksekøbere klarer sig helt fint uden guldkorn som "pull up to crotch" osv....!

God weekend til jer alle; strømpebuksebærere og ikke!

12 kommentarer:

  1. Er sikker på, at firmaet prøver at undgå sagsanlæg.....a la damen, der vandt en retssag, fordi hun var blevet syg efter at have spist batterier (til høreapperater). Hun vandt, fordi der IKKE stod på pakken, at de ikke måtte spises
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet