tirsdag den 20. marts 2012

Ravnemor

Jeg er på kursus.

I 3 dage.

Og jeg VED, at E! har det fint!

Jeg VED, at hun hygger sig med sin far.

Jeg VED, at det går godt og at det ikke ville gøre ret meget forskel for hende, om jeg var der eller ej, når det drejer sig om så få dage.

Så er der nogen, som gider at vise mig afbryderknappen til den der følelse af at forsømme mit barn?

Den lille, lede stemme, som hvisker "ja, men hun er så lille, hun tror måske, at du ALDRIG kommer hjem igen, og at du har forladt og svigtet hende totalt?"

... For jeg er en lille smule ved at ørle af lede over tanken!


Billeder som disse gør det ikke nemmere...!

Særligt bristede mit moderhjerte, da den omsorgsfulde far fortalte, at i går aftes, da E! var i bad og de legede med badelegetøjet, havde han spurgt hende, om de ikke havde det "morsomt", hvorefter hun sendte ham et uudgrundeligt ansigtsudtryk og rejste sig op i badet for at kunne kigge ud i entreen... (efter mig. Men jeg kom ikke. Fordi jeg er på kursus...).

*suk*

17 kommentarer:

  1. Maria, don't you worry. Du er ikke en ravnemor.;)
    Du er tilgengæld en hustru der stoler på at din mand godt kan klare skansen i 3 dage, og give din datter de rigtige mængder af mad, søvn, kærlighed og kildeture. Og sådan nogle kunne verden efter min ydmyge mening godt bruge nogle flere af (altså hustruer der stoler på manden, ikke kildeturer at forstås. Selvom man vel også altid kan bruge en kildetur til).

    SvarSlet
  2. Jeg rejser en del fra mit barn (ja, uha ja) og de STORhygger sig, Carl og Axel (manden). Han nyder at det er ham, der har udelt opmærksomhed og får alle kyssene og krammene...! Its good for her!

    SvarSlet
  3. ha ha ha nårh sød historie med "MORsomt"!! :D

    Nyd det dog, hun hygger sig jo og ser dig snart igen. Det er jo det hun lærer, ved at du tager afsted og kommer tilbage igen. Det er kun sundt for hende og du gør et godt stykke morarbejde, ved at give hende den gave. Forestil dig hvor svært hun vil få det, når hun skal på lejrskole engang om mange år, hvis hun aldrig som lille havde været adskilt fra dig...

    Så nyd din alene tid, det må man gerne!

    Jeg er en af de mødre der afleverer sit barn i vuggestuen, ved siden af den vuggestue hvor jeg arbejder, for så at gå ind og passe andre menneskers børn. Og jeg synes det er skønt at komme på arbejde hver dag, og har på ingen måde dårlig samvittighed. For stakkels min dreng hvis han skulle være sammen med mig hele tiden. Og stakkels mig, hvis jeg ikke kunne få lidt luft fra mine børn der hænger i mit bukseben hele dagen. Det er kun sundt at lære at være adskilt, få lov at savne hinanden og mærke hvor dejligt det er når man igen forenes :D

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet