torsdag den 1. marts 2012

Mormor på færde

Som (endnu) en hyldest til Strikkeoraklet får I lige et billede af en af de bedste ting fra hendes hånd til E!; nemlig den seje Sandnes sweater:




Noget af det ultrageniale er, at den er strikket som body, så den ikke glider op og efterlader en kold babymidte, når der tonses rundt (og det gør der! Den nye rekord er 10 skridt; vi er oppe på over 1 meters selvstændig gå-gang, mine damer og herrer!).



Efter at have set mønsteret i blå med hvide og røde detaljer (her) var det E!'s krævende mor, som mente at barnet ville være aaaalt for lækker i en omvendt farvekombi; rød med hvide og blå detaljer.

Ydermere besluttede vi i samråd at omdesigne en smule, så E!'s version kan åbnes i skridtet med to smarte trykknapper, der er banket i ovenpå en stribe stof, der er syet på bodyens bund. Smart!! Så kan man skifte ble i en fart.



Bemærk de fede knapper, som Oraklet har valgt til skulderlukningen. Jep, det er små mariehøns! Skal der være E!, så lad der være E!

Måske man skulle bestille en magen til i en str. 2- år til næste vinter allerede nu...?! Ah, luksus! 

15 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet