søndag den 18. marts 2012

Så skal der strikkes!

Juhu! Fluks ankommet med posten er min fødselsdagsgave; nemlig "pindsvinet" her omsat til pinde (ja, andre pinde, forstås).

Jeg har allerede slået masker op på dem og er i gang, så jeg kan godt tillade mig at komme med en foreløbig rapport.


Jeg synes at det virker!

Man skal lige vænne sig til det, og bekymringen går naturligvis på, om maskerne vil sætte sig fast i overgangen mellem pind og wire, og om wireren (Oh! Gys!!) vil skrue sig selv af, uden man opdager det, før man sidder med en løs pind i den ene hånd og alle maskerne i skødet!

Det sidste har jeg hørt er sket for flere, men i alle tilfældene er det denne (i øvrigt, synes jeg, ret uskønne flerfarvede) model, folk har strikket med.

Det er naturligvis mest et problem, der evt. kan opstå med tiden, så det er jo alt for tidligt at bedømme, om mine Addi vil give op på samme måde på et tidspunkt. Jeg håber det i hvert fald ikke!

Indtil videre er de dog fede at strikke med, jeg synes ikke at der er den frygtede "kløft" mellem wire og pind, og klik-systemet kunne man håbe på gjorde, at der ikke bliver adskillelsesproblemer senere hen.



Et af de fede features er helt sikkert også pindenes lækre hylster i grønt læder. Grønt, fordi jeg naturligvis har valgt pindene i naturmateriale.




Smart og overskueligt styr på pindene er der også!



Og den der smarte samledims, så man kan have ufærdigt strikketøj siddende på en wire, og så bare sætte pindene på noget andet og arbejde videre, indtil man er klar til at sætte pinde tilbage på den første wire osv.

Udover det praktiske må man jo heller ikke glemme, at med 8 sæt pinde og 3 wirere får man 24 strikkepinde i forskellige størrelser, og sat i det perspektiv er det en fuldt ud rimelig pris, selvom det selvfølgelig kan virke som mange penge at bruge på pinde lige på en gang.

Herlighedsværdien er dog jo som bekendt ubetalelig, og jeg sender hermed i hvert fald en anbefaling af pindene videre til jer.

14 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet